slowtrain
slowtrain
Je van Het
Je van Het
blondie
blondie
funked up
funked up
chezrenez & friends
chezrenez & friends
hardkoor2019
hardkoor2019
cure
cure
normaal
normaal
Old Iezer Jazzband1
Old Iezer Jazzband1
para eterno 3
para eterno 3
moonyard
moonyard
madchack
madchack
Gershwin Bonevacia
Gershwin Bonevacia
fling4
fling4
klarendal jazzorkest
klarendal jazzorkest
herfstfestival 2017
herfstfestival 2017
flairplay1
flairplay1

Cultuurprogramma

Uitspanning de Vroolijke Frans staat uiteraard ook in de zomer en het najaar van 2021 voor eten drinken en… cultuur. Indien de corona regels het toestaan. We hebben weer een goed gevuld en gevarieerd programma staan tot en met oktober met optredens en evenementen met elke twee weken op zondag gevarieerde optredens.

zondag 3 oktober - 14:30

Servus brengt prachtige zigeunermuziek

Servus is een in 1987 opgericht orkest dat zigeunermuziek speelt aangevuld met eigen composities en enkele Russische, Jiddische en Joegoslavische nummers. Deze muziek wordt in de landen van herkomst al eeuwen gespeeld in restaurants en bij feesten en partijen.

donderdag 7 oktober - 21:00

Blondie Covertijd

Onder de slogan  ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis.

zondag 17 oktober - 13:00

Herfstfestival Broek

Kom de herfst proeven tijdens het kleinschalige festival ‘Herfstfestival Broek’ bij uitspanning de Vroolijke Frans in Broek/Brummen op zondag 17 oktober. Er valt van alles te beleven!  Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij. Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis. Plaats van handeling; In … Verder lezen Herfstfestival Broek

zondag 31 oktober - 14:30

FLING

Op zondag  31 oktober zal de formatie Fling optreden in de Vroolijke Frans  in Brummen/Broek. Het optreden is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur.   Fling staat volgens de bandleden  voor bevlieging, flirt, muziek die kriebelt, knipoogt en weer voorbijgaat. Daarnaast ook voor bevlogenheid, muziek die inspireert, de klank die blijft hangen. … Verder lezen FLING