Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur
Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsvlees geserveerd met tonijn mayonaise, krokante kappertjes en kruidensla
14
Burrata
Met cherry tomaten, basilicum en olijfolie
14
Gerookte Zalm
Geserveerd met zeewier, radijs, furikake en wasabi crème
15
Krokante Kip
Met Little Gem, cherrytomaten, avocado en kerriemayonaise
13
Uit de streek
Carpaccio van het ijssel vallei rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
14
Grolsche champignons
Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus
10
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes
8
Gazpacho
Koude soep van tomaat, paprika, basilicum en crème fraîche
9
Hoofdgerechten
Uit de streek
Ribroast
Van het Veluws Landvarken, geserveerd met Doesburgse mosterd jus
24
Gegrilde hamburger
Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
22
uit de zee
Trio van vis
Geroosterde mul filet, zalm en gamba’s met een saus van geroosterde paprika’s
26
Dorade filet
Op de huid gebakken, geserveerd met een antiboise van olijven en tomaat
25
Vlees noch vis
Vega Burger
Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
22
Quiche
Gevuld met groenten uit eigen tuin en oude kaas. Geserveerd met huisgemaakte pesto
20
Buddha Bowl
Couscous salade met bieten hummus, cherrytomaten, feta kaas, geroosterde courgette en aubergine
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groenten en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.
21
Van het land
Runder Rib-Eye ( 250gr)
van de grill geserveerd met sjalotten jus
30
Indische kippendij Saté
Geserveerd met atjar, kroepoek, rauwkost, gebakken uitjes en huisgemaakte saté saus
22
Ierse biefstuk
Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen
25
Desserts
Eton Mess
Vanille roomijs met aardbeien en meringue
10
Tiramisu
Met mascarpone, lange vingers, amaretto en cacao
9
Coupe de Vroolijke Frans
Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
9
Leerling dessert
Wisselend dessert bedacht door ons aanstormend talent
9
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Heeft u diëten laat het ons weten
Kindermenu
Kinderkip
Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise
8,95
Pasta met zalm
Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto
8,75
Pasta bolognese
Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
7,50
Biefstuk & friet
Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade
9,95
Portie friet met snack
Met een kroket of frikandel appelmoes en mayonaise
6,75
Kinderijsje
Bolletje vanille-ijs
3,50