Dinerkaart
Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17:00 uur
HUISGEMAAKTE PATÉ
Terrine met eendenlever, stroop van balsamico en garnituur van knolselderij
16
CHARCUTERIEPLANK
Met Limburgse livar sjink, rilette van gevogelte en worst van het Friese kruidenvarken
16
TARTAAR VAN GEPOFTE WINTERPEEN
Op een toastje van brioche, met créme fraîche en ingelegde eidooier
14
GARNALEN COCKTAIL
Geserveerd met gamba’s, Noorse garnalen, rivierkreeftjes, Granny Smith en cocktail saus
15
Uit de streek
CARPACCIO VAN HET IJSSELVALLEI RUND
Geserveerd met pesto van rucola en oude kaas met geroosterde pijnboompitten
15
GROLSCHE CHAMPIGNONS
Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus
10
Huisgemaakte soepen
DOESBURGSE MOSTERDSOEP
Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes
8
LINZENSOEP
Rijkelijk gevulde met garnituur van bloemkool, peen, bleekselderij en zoete aardappel
9
Hoofdgerechten
Uit de streek
SCHARRELHOENFILET
Gevuld met een kruidenfars, geserveerd met zuurkool en een jus van gedroogde vijgen en port
26
GEGRILDE HAMBURGER
Van het IJsselvallei rund met bacon, little gem, cheddar, zure bom, gekarameliseerde ui en huisgemaakte Vroolijke Frans saus
22
uit de zee
KABELJAUWFILET
Op de huid gebakken, geserveerd met pompoen créme, beukenzwammen, geroosterde hazelnoot en schuim van schaaldieren
27
Vlees noch vis
LASAGNE
Gevuld met knollen en een bechamelsaus, mierikswortel, oude kaas en cherry tomaten
23
KROKANTE AUBERGINE
Twee bereidingen van aubergine, krokant gebakken en gestoofd, geserveerd met witte bonen.
23
Van het land
ENTRECÔTE (300GR)
Geserveerd met Shiitake en huisgemaakte kruidenboter
35
RUNDERSUCADE
Zacht gegaarde met truffelpuree, gebakken spruitjes en eigen jus
27
BUIKSPEK
Bereid op de kamado Joe, geserveerd met spitskool en hoisin jus
26
Seizoensgroenten
Te bestellen als bijgerecht
5
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.
Desserts
PARFAIT VAN STROOPWAFELS
Geserveerd met geslagen room en een kletskopje
10
BREAD AND BUTTER PUDDING
Met vanille ijs en een rum/karamel-saus
10
COUPE DE VROOLIJKE FRANS
Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
9
RIZ AU LAIT
Met gestoofde peer en pure chocolade, bereid met kokosmelk
10
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Heeft u diëten laat het ons weten
Kindermenu
Kinderkip
Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise
10
Pasta met zalm
Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto
12
Pasta bolognese
Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas
10
Biefstuk & friet
Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade
12
Portie friet met snack
Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise
8
Kinderijsje
Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing
5