Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur
Huisgerookte Runderlende
Geserveerd met gemarineerde beukenzwam, oude kaas en truffelmayonaise
15
Buikspek
Langzaam gegaard, geserveerd met zuurkool, hazelnoot en een crème van gefermenteerde knoflook
13
Heeft u diëten? Laat het ons weten
Garnalen cocktail
Met Gamba’s, Noorse garnalen, appel, komkommer en cocktailsaus
14
Tomatentartaar
Met avocado, rucola, krokante kappertjes en olijfolie
11
Uit de streek
Carpaccio van het ijssel vallei rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
14
Grolsche champignons
Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus
9
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes
8
Gevogelte bouillon
Met gekonfijte eendenbout en shiitake
9
Hoofdgerechten
Uit de streek
Duo van eend
Gekonfijte eendenbout en een saucisse van eend
24
Gegrilde hamburger
Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
22
uit de zee
Viscurry
Thaise viscurry met kokos, cashewnoten en geurige jasmijnrijst
24
Schelvis
Geserveerd met Noorse garnalen en tomaten knoflooksaus
25
Vlees noch vis
Vega Burger
Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet
21
Quiche
Gevuld met verschillende knolsoorten, mierikswortel en oude kaas. Geserveerd met kruidenolie en rucola
20
Jackfruit stoofschotel
Afgebonden met peperkoek, geserveerd met jasmijnrijst
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groenten en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.
20
Van het land
Runderentrecôte ( 250gr)
van de grill geserveerd met huisgemaakte kruidenboter
29
Wildzwijnswangen
Geserveerd met een stamppot van pastinaak en eigen jus
24
Ierse biefstuk
Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen
25
Zacht gegaarde Sukade
Geserveerd met gestampte aardappel en eigen jus
23
Desserts
Crème Brûlée
Geserveerd met stoofpeertjes roomijs en een kletskop
9
Tartelette
Gevuld met limoencrème en witte chocolademousse geserveerd met passievruchtenroomijs
10
Coupe de Vroolijke Frans
Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
9
Hollandse kaasplank
Grietje uit ouddorp, L’oro Nero, Kas ma motbéliarde bio 50+, Mecorino wit, geserveerd met kletzenbrood, walnoten en appelstroop
15
Leerling dessert
Wisselend dessert bedacht door ons aanstormend talent
9
Kindermenu
Kinderkip
Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise
8,95
Pasta met zalm
Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto
8,75
Pasta bolognese
Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
7,50
Biefstuk & friet
Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade
9,95
Portie friet met snack
Met een kroket of frikandel appelmoes en mayonaise
6,75
Kinderijsje
Bolletje vanille-ijs
3,50