Menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur

Vitello Tonnato

Dun gesneden kalfsvlees geserveerd met tonijn mayonaise, krokante kappertjes en kruidensla

14

Burrata

Met cherry tomaten, basilicum en olijfolie

14

Gerookte Zalm

Geserveerd met zeewier, radijs, furikake en wasabi crème

15

Krokante Kip

Met Little Gem, cherrytomaten, avocado en kerriemayonaise

13

Uit de streek

Carpaccio van het ijssel vallei rund

Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten

14

Grolsche champignons

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

10

Huisgemaakte soepen

Doesburgse mosterdsoep

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

Gazpacho

Koude soep van tomaat, paprika, basilicum en crème fraîche

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

Ribroast

Van het Veluws Landvarken, geserveerd met Doesburgse mosterd jus

24

Gegrilde hamburger

Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

uit de zee

Trio van vis

Geroosterde mul filet, zalm en gamba’s met een saus van geroosterde paprika’s

26

Dorade filet

Op de huid gebakken, geserveerd met een antiboise van olijven en tomaat

25

Vlees noch vis

Vega Burger

Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

Quiche

Gevuld met groenten uit eigen tuin en oude kaas. Geserveerd met huisgemaakte pesto

20

Buddha Bowl

Couscous salade met bieten hummus, cherrytomaten, feta kaas, geroosterde courgette en aubergine

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groenten en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

21

Van het land

Runder Rib-Eye ( 250gr)

van de grill geserveerd met sjalotten jus

30

Indische kippendij Saté

Geserveerd met atjar, kroepoek, rauwkost, gebakken uitjes en huisgemaakte saté saus

22

Ierse biefstuk

Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen

25

Desserts

Eton Mess

Vanille roomijs met aardbeien en meringue

10

Tiramisu

Met mascarpone, lange vingers, amaretto en cacao

9

Coupe de Vroolijke Frans

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

9

Leerling dessert

Wisselend dessert bedacht door ons aanstormend talent

9

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Heeft u diëten laat het ons weten

Kindermenu

Kinderkip

Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise

8,95

Pasta met zalm

Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto

8,75

Pasta bolognese

Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

7,50

Biefstuk & friet

Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade

9,95

Portie friet met snack

Met een kroket of frikandel appelmoes en mayonaise

6,75

Kinderijsje

Bolletje vanille-ijs

3,50