Menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur

Speenvarkenfilet

Rose gegaarde speenvarkenfilet, geserveerd met huisgemaakte aardappelsalade en mosterd crème

13

Lamsham

Geserveerd met rode uien chutney, roodlof, groene asperges en walnoten

15

Taartje van Asperges

En Brickdeeg, geserveerd met huisgemaakte aardappelsalade en groene kruiden olie

11

Garnalen cocktail

Met Gamba’s, Noorse garnalen, krokante garnaal, appel en cocktailsaus

15

Krokante Kip

Met Little Gem, cherrytomaten, avocado en kerriemayonaise

12

Uit de streek

Carpaccio van het ijssel vallei rund

Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten

14

Grolsche champignons

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

9

Huisgemaakte soepen

Doesburgse mosterdsoep

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

Romige aspergesoep

Met asperges, bieslook en boerenachterham

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

Ribroast

Van het Veluws Landvarken, geserveerd met Doesburgse mosterd jus

24

Gegrilde hamburger

Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

uit de zee

Viscurry

Thaise viscurry met kokos, cashewnoten en geurige jasmijnrijst

24

Zalm & Asperges

Gebakken zalmfilet met witte asperges, gekookt ei, gehakte peterselie en Hollandaise saus

26

Vlees noch vis

Vega Burger

Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

Maaltijd salade

Little Gem met gebakken asperges, cherrytomaten, gekookt ei en oude kaas

22

Buddha Bowl

Couscous salade met bieten hummus, cherrytomaten, feta kaas, geroosterde courgette en aubergine

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groenten en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

21

Van het land

Runder Rib-Eye ( 250gr)

van de grill geserveerd met sjalotten jus

30

Marokaanse Lamsstoof

Met zoete aardappel, pruimen, abrikozen, jasmijnrijst en geroosterde amandelen

24

Ierse biefstuk

Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen

25

Asperges traditioneel

Witte asperges, gekookt ei, boerenachterham, gehakte peterselie en Hollandaise saus

25

Desserts

Panna Cotta van Kardemon

Met mascarpone, koffie ijs en een kletskop

9

Gebakken cheese cake

Gemarineerd met rood fruit en meringue

10

Coupe de Vroolijke Frans

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

9

Leerling dessert

Wisselend dessert bedacht door ons aanstormend talent

9

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Heeft u diëten laat het ons weten

Kindermenu

Kinderkip

Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise

8,95

Pasta met zalm

Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto

8,75

Pasta bolognese

Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

7,50

Biefstuk & friet

Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade

9,95

Portie friet met snack

Met een kroket of frikandel appelmoes en mayonaise

6,75

Kinderijsje

Bolletje vanille-ijs

3,50