Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17:00 uur

HUISGEMAAKTE PATÉ

Terrine met eendenlever, stroop van balsamico en garnituur van knolselderij

16

CHARCUTERIEPLANK

Met Limburgse livar sjink, rilette van gevogelte en worst van het Friese kruidenvarken

16

TARTAAR VAN GEPOFTE WINTERPEEN

Op een toastje van brioche, met créme fraîche en ingelegde eidooier

14

GARNALEN COCKTAIL

Geserveerd met gamba’s, Noorse garnalen, rivierkreeftjes, Granny Smith en cocktail saus

15

Uit de streek

CARPACCIO VAN HET IJSSELVALLEI RUND

Geserveerd met pesto van rucola en oude kaas met geroosterde pijnboompitten

15

GROLSCHE CHAMPIGNONS

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

10

Huisgemaakte soepen

DOESBURGSE MOSTERDSOEP

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

LINZENSOEP

Rijkelijk gevulde met garnituur van bloemkool, peen, bleekselderij en zoete aardappel

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

SCHARRELHOENFILET

Gevuld met een kruidenfars, geserveerd met zuurkool en een jus van gedroogde vijgen en port

26

GEGRILDE HAMBURGER

Van het IJsselvallei rund met bacon, little gem, cheddar, zure bom, gekarameliseerde ui en huisgemaakte Vroolijke Frans saus

22

uit de zee

KABELJAUWFILET

Op de huid gebakken, geserveerd met pompoen créme, beukenzwammen, geroosterde hazelnoot en schuim van schaaldieren

27

Vlees noch vis

LASAGNE

Gevuld met knollen en een bechamelsaus, mierikswortel, oude kaas en cherry tomaten

23

KROKANTE AUBERGINE

Twee bereidingen van aubergine, krokant gebakken en gestoofd, geserveerd met witte bonen.

23

Van het land

ENTRECÔTE (300GR)

Geserveerd met Shiitake en huisgemaakte kruidenboter

35

RUNDERSUCADE

Zacht gegaarde met truffelpuree, gebakken spruitjes en eigen jus

27

BUIKSPEK

Bereid op de kamado Joe, geserveerd met spitskool en hoisin jus

26

Seizoensgroenten

Te bestellen als bijgerecht

5

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

Desserts

PARFAIT VAN STROOPWAFELS

Geserveerd met geslagen room en een kletskopje

10

BREAD AND BUTTER PUDDING

Met vanille ijs en een rum/karamel-saus

10

COUPE DE VROOLIJKE FRANS

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

9

RIZ AU LAIT

Met gestoofde peer en pure chocolade, bereid met kokosmelk

10

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Heeft u diëten laat het ons weten

Kindermenu

Kinderkip

Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise

10

Pasta met zalm

Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto

12

Pasta bolognese

Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas

10

Biefstuk & friet

Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade

12

Portie friet met snack

Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise

8

Kinderijsje

Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing

5