Menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17 uur

Huisgerookte Runderlende

Geserveerd met gemarineerde beukenzwam, oude kaas en truffelmayonaise

15

Buikspek

Langzaam gegaard, geserveerd met zuurkool, hazelnoot en een crème van gefermenteerde knoflook

13

Heeft u diëten? Laat het ons weten

Garnalen cocktail

Met Gamba’s, Noorse garnalen, appel, komkommer en cocktailsaus

14

Tomatentartaar

Met avocado, rucola, krokante kappertjes en olijfolie

11

Uit de streek

Carpaccio van het ijssel vallei rund

Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten

14

Grolsche champignons

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

9

Huisgemaakte soepen

Doesburgse mosterdsoep

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

Gevogelte bouillon

Met gekonfijte eendenbout en shiitake

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

Duo van eend

Gekonfijte eendenbout en een saucisse van eend

24

Gegrilde hamburger

Van het IJsselvallei rund (200gr), met bacon, oude kaas, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

22

uit de zee

Viscurry

Thaise viscurry met kokos, cashewnoten en geurige jasmijnrijst

24

Schelvis

Geserveerd met Noorse garnalen en tomaten knoflooksaus

25

Vlees noch vis

Vega Burger

Relish van augurk, sla, tomaat, ingelegde rode ui, smokey BBQ saus en friet

21

Quiche

Gevuld met verschillende knolsoorten, mierikswortel en oude kaas. Geserveerd met kruidenolie en rucola

20

Jackfruit stoofschotel

Afgebonden met peperkoek, geserveerd met jasmijnrijst

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groenten en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

20

Van het land

Runderentrecôte ( 250gr)

van de grill geserveerd met huisgemaakte kruidenboter

29

Wildzwijnswangen

Geserveerd met een stamppot van pastinaak en eigen jus

24

Ierse biefstuk

Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen

25

Zacht gegaarde Sukade

Geserveerd met gestampte aardappel en eigen jus

23

Desserts

Crème Brûlée

Geserveerd met stoofpeertjes roomijs en een kletskop

9

Tartelette

Gevuld met limoencrème en witte chocolademousse geserveerd met passievruchtenroomijs

10

Coupe de Vroolijke Frans

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

9

Hollandse kaasplank

Grietje uit ouddorp, L’oro Nero, Kas ma motbéliarde bio 50+, Mecorino wit, geserveerd met kletzenbrood, walnoten en appelstroop

15

Leerling dessert

Wisselend dessert bedacht door ons aanstormend talent

9