Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerse vrijdag avonden

26 juli 18:00 t/m 23 augustus 21:00

Zomerse vrijdag avonden Vanaf vrijdagavond 19 juli tot en met 23 augustus kunt u elke vrijdagavond dineren bij Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen/Broek met livemuziek. Bij mooi weer op het terras bij iets minder mooi weer in het restaurant.

26 juli – JazzyMotion

2 aug – Novakoski

9 aug – JazzyMotion

16 aug – Novakoski

23 aug – Gloerich Familie Band

Novakoski

Novakoski bestaat uit de Nederlandse gitarist/componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres/tekstschrijfster Mademoiselle Vague. Het is een duo dat geïnspireerd is door de liefde, Parijse cafés en de Franse muziekcultuur. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als een mix tussen Franse chanson en folk-pop met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire.  Met de akoestische bezetting, de poëtische en theatrale teksten van Mademoiselle Vague en de composities van Marco van Koppenhagen geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘Chanson Française’.

JazzyMotion

In de beginjaren van het bestaan maakte Jazzymotion furore met optredens tijdens de jaarlijkse Storyville Jazznight in Musis Sacrum te Arnhem, bij heel veel feesten in het Wijnfort Lent, op Champion Arnhem en bij de maandelijkse jazzmiddagen in Résidence Roosendael.

Ook zijn ze een graag geziene gast in jazzclubs en op privé feesten, zowel in Nederland als in Duitsland.

Fred Mooy (drums)
Henk van Amerongen  (trompet, saxen en zang)
Harald Haverkorn  (piano en/of keyboards)  
Rob Egging  (contrabas)

Jazzymotion staat voor “jazz” muziek          Jazzymotion nodigt uit tot dansen “motion”        en …. wij spelen dat natuurlijk met  “e-motion”.

Gloerich Falimie Band

Als je hier niet blij van wordt! Een jazzorkestje met een vintage feel van funky brass en jazz uit de jaren ‘20 en later. Je hoort spetterende trompetsolo’s, frisse zang, vrolijke banjo, pompende sousafoon en swingende drums.

De twee ouders, Jasper en Edith, leerden elkaar kennen tijdens hun studie jazztrompet aan het conservatorium in Amsterdam. Jasper speelde in verschillende formaties en enkele jaren als trompettist in het wereldberoemde Glenn Miller Orchestra onder leiding van Will Salden. Edith speelde onder meer in de theatershow van Tineke Schouten maar stopte met trompet spelen nadat ze moeder werd. Later pakte zij het spelen weer op maar dit keer koos zij voor de sous. Dochter Jora met haar kristalheldere stem studeert viool aan Artez. Drummer zoon Bouke is een enthousiast natuurtalent die de pan uit swingt!

Geniet van bekende en minder bekende Dixie, beste liedjes van Disney, swing en funky brass door de Gloerich Family Band!

Jora Gloerich – zang, ukelele en banjo
Jasper Gloerich – trompet
Edith Gloerich-Stegeman – sousafoon
Bouke Gloerich – drums

Gegevens

Begin:
26 juli 18:00
Einde:
23 augustus 21:00