Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vroolijke Brocante

17 september 2023 10:30 t/m 16:30

Na de zeer succesvolle Vroolijke brocante markten van de afgelopen jaren, organiseert De Vroolijke Frans op zondag 17 september a.s. voor de achtste maal de Vroolijke Brocante markt, een exclusieve brocante en antiek markt.. De markt vindt plaats in de tuin van Uitspanning de Vroolijke Frans, in het schilderachtige buurtschap Broek. Dit ligt gelegen tussen Eerbeek en Brummen.
Met ruim 40 deelnemers is het heerlijk struinen langs de, met zorg ingerichte, kramen. Daarna kunt u neer strijken op het sfeervolle terras van de Vroolijke Frans voor het nuttigen van een hapje en drankje. Tijdens de markt zal er ook live muziek te zien en te horen zijn van Jazz en bossanova. Dit duo brengt een gevarieerd programma met Franse chansons en Braziliaanse bossanova. Met hier en daar een ballad uit het American Songbook.
In een landelijke omgeving kunnen Brocante liefhebbers gezellig en ontspannen schatgraven want op deze zondag presenteren de deelnemende brocanteurs een verrassend en gevarieerd aanbod. De ware Brocante liefhebber kan op deze markt zeker veel inspiratie opdoen…..!
De markt begint om 10.30 en eindigt om 16.30 uur. Parkeren en entree zijn gratis! Bij slecht weer gaat de Brocante niet door.
Wilt u deelnemen aan deze markt, stuur dan een mailtje naar vroolijkebrocante@gmail.com of bel naar 0575-561719

 

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
10:30 t/m 16:30