para-eterno-3
para-eterno-3
beatles
beatles
carbidschieten1
carbidschieten1
bob marley1
bob marley1
mobiele eenhied
mobiele eenhied
popquiz 5
popquiz 5
slowtrain1
slowtrain1
full circle 1
full circle 1
fling
fling
servus
servus
michael jackson
michael jackson

Cultuurprogramma

Uitspanning de Vroolijke Frans staat uiteraard ook in het zomer en najaar 2017 voor eten drinken en… cultuur. We hebben weer een goed gevuld en gevarieerd programma staan tot en met december met optredens en evenementen zoals op 17 september Jazz in Broek, 24 september Brocantemarkt, 15 oktober Herfst streek festival en vanaf oktober elke eerste donderdag van de maand ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ met Bob Marley, Anouk en the Beatles.

zondag 10 september

13.00 uur

Broekse Kermis

Al sinds 1872 is deze traditionele kermis voor vooral jong maar ook oud in de tuin bij de Vroolijkheid. Altijd   gezellig…..

zondag 24 september

11.00 uur

Vroolijke Brocante

BRATSZ Brocante & Vintage i.s.m. De Vroolijke Frans te Brummen organiseren  een Vroolijke brocante markt. Voor inschrijven of info mail naar info@bratsz.nl.

donderdag 5 oktober

21.00 uur

Covertijd Bob Marley

Tijdens ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Deze keer de raggea legende Bob Marley.

zondag 8 oktober

14.30 uur

Servus

Het orkest zal onvervalste zigeunermuziek uit Hongarije en Roemenië  laten klinken in het café van de Vroolijkheid

zondag 15 oktober

13.00 uur

Broek´s Herfstfestival

Een proefdag van streekbieren gecombineerd met de jaarlijkse streekproduktenmarkt van lokale producenten. Dit jaar omlijst met livemuziek van Slow Train.

zondag 22 oktober

14.30 uur

Fling

Een karakteristiek van de muziek van Fling is niet gemakkelijk te geven. Het repertoire loopt inmiddels uiteen van Jacques Brel tot Anouk, van Stevie Wonder tot Dany Brillant, van Marilyn Monroe tot Khaled. Een bonte verzameling van songs van vroeger tot nu, van swing tot schuifel, van theater tot top-of-the-pops.

zondag 19 november

14.30 uur

Full Circle

een enthousiaste groep van ervaren muzikanten en zangers staan samen op het podium, met een repertoire van West-Coast Music en Country Rock. o.a  CSNY, Flying Burrito Brothers, The Band, CCR, Poco enz.

donderdag 7 december

21.00 uur

Covertijd The Beatles

Deze ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ het repertoire van ‘The Fab four’.  Een band samengesteld uit muzikanten van verschillende formaties zal de mooiste nummers van de the Beatles spelen.