slowtrain
slowtrain
Je van Het
Je van Het
toppers
toppers
Paasrock
Paasrock
blondie
blondie
funked up
funked up
chezrenez & friends
chezrenez & friends
hardkoor2019
hardkoor2019
cure
cure
normaal
normaal
Old Iezer Jazzband1
Old Iezer Jazzband1
rondje oeken
rondje oeken
para eterno 3
para eterno 3
Je van Het
Je van Het
moonyard
moonyard
popquiz 2018 good riddance
popquiz 2018 good riddance
chic & shanty
chic & shanty
elsbeth etty
elsbeth etty
madchack
madchack

Cultuurprogramma

Uitspanning de Vroolijke Frans staat uiteraard ook in de zomer en het najaar van 2019 voor eten drinken en… cultuur. We hebben weer een goed gevuld en gevarieerd programma staan tot en met oktober met optredens en evenementen met elke twee weken op zondag gevarieerde optredens.

maandag 13 april - 14:30

PaasRock (afgelast)

minifestival met 2 bands bij de Kleine Frans met Boonekamp (met onze gastvrouw Simone Willemsen als zangeres) en Break Sound Hurricane

zondag 26 april - 14:30

MadShack (afgelast)

MadShack speelt oldskool rockabilly uit de jaren 50, afgewisseld met wat eigen werk. De 3 mansformatie stort sinds 2016 vol overtuiging hun skiffle uit op diverse podia in het land.

donderdag 7 mei - 21:00

P!nk Covertijd (uitgesteld)

Onder de slogan  ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Op deze avond staat P!nk centraal, P!nk is de artiestennaam van Alecia Beth Moore, is een Amerikaanse zangeres en actrice. In de beginjaren van haar carrière liet P!nk vooral r&b en rap horen, later … Lees verder P!nk Covertijd (uitgesteld)

zondag 10 mei - 14:30

Moederdag Concert

Het trio ‘easy listening live’ laat met een semi-akoestische optreden hun melodieuze pop songs horen.

zondag 17 mei - 11:00

Actieve Natuurdag (afgelast)

De jaarlijkse Natuurdag is een dag voor jong en oud vol activiteiten, muziek, een gezellige infomarkt en een smulplein waar lokale streekgebonden producten te verkrijgen zijn. Dit jaar zal de Natuurdag weer op het leusveld plaatsvinden.

zondag 24 mei - 11:00

Oosterhuzens dialectkoor

Dialectkoor zingt populaire Nederlandse of buitenlandse liedjes die zijn “vertaald” of bewerkt in het Oost-Veluws dialect

donderdag 4 juni - 21:00

Jimi Hendriks Covertijd

Onder de slogan  ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis

zondag 7 juni - 14:30

Novakovski

Mademoiselle Vague en Marco van Koppenhagen spelen het echte Chanson Francaise gelardeerd met folk-pop met de Franse slag.

zondag 14 juni - 14:00

BroekRock

3 bands op het podium in de tuin van de Vroolijke Frans waaronder Cry Wolf Gang en Je-Van-Het

vrijdag 3 juli - 18:00

Zomerse Vrijdagavonden

elke vrijdagavond in de zomer van 3 juli tot en met 14 augustus dineren met livemuziek van het Brummense duo Para Eterno.

donderdag 24 september - 21:00

Marco Borsato Tribute

De vetste Marco Borsato show van Nederland! Een avond vol met hits, een WAANZINNIGE 14-koppoige band en een gigantische lichtshow. Deze gasten zijn echt goed kijk je  ogen uit!!