Het wildseizoen is één van de mooiste seizoenen voor horeca Nederland. Traditiegetrouw start het wildseizoen op 15 oktober, daarom organiseert de Vroolijke Frans weer een wildweek.

In de week van dinsdag 31 oktober tot zaterdag 4 november wordt er een speciaal 3, 4, of 5 gangen wildmenu geserveerd. Ook heeft onze Chef-kok een vegetarisch 3, 4, of 5 gangen menu voor u samengesteld. Heeft u zin in een lekkere wijn erbij? Dan voorzien wij u graag van een bijpassend wijnarrangement. We adviseren u tijdig te reserveren. Deze week kunt u niet van onze gangbare menukaart bestellen.

Op zondag 5 november is er een prachtig wildbuffet voor u samengesteld. Dit zal traditie getrouw weer worden geopend en ondersteund door de hoornblazers.
Inloop vanaf 17:00 en start buffet om 18:00. U bent van harte welkom.

Wild Buffet 5 november € 44,00 p.p.

Koude gerechten
Verschillende soorten wild pate geserveerd met vijgenjam
Hertencarpaccio met truffelmayonaise , oude kaas en kruidensla
Ceasersalade met gerookte eendenborstfilet, cherry tomaat en gebakken grotchampignons
Salade van witlof, gemarineerde bospaddenstoelen, wild zwijnsham en walnoten
Salade met geroosterde pompoen, oerwortel, geitenkaas, pompoenpitten en stroop van aceto balsamico

Soepen
Krachtige wildbouillon
Romige soep van bospaddenstoelen
Vers afgebakken biologisch brood
Roomboter, truffelboter en huisgemaakte tapenade met truffel

Warme gerechten
Wildstoof van hert, zwijn en haas afgebonden met peperkoek
Gebakken Rosevale aardappelen in ganzenvet met tijm en rozemarijn uit eigen tuin
Herten saucisse met cepes en hazelnoot en een jus van eekhoorntjes brood
Gebakken wild zwijnshaasjes met knol groenten en wildjus
Romige puree opsmaak gebracht met morilles
Kruidige rode kool met kaneel en appeltjes
Spruiten opgebakken met spekjes, abrikozen en peterselie
Gekonfijte eendenbout met zuurkool en sjalotten jus

Wildmenu

Amuse

Bouillon van geroosterde uien
Zoete ui – knolselderij – bosui

Tartaar van hert*
Parmezaan van eidooier – truffelmayonaise – beukenzwam

Boerderij Eend**
Rose gegaard – rode biet – koolrabi – rozemarijn

Bapao***
Rendang van ree – spruitjes – crème van bloemkool

Wildzwijnswangen*
Roodloof – eigen jus – mousseline

Mini Magnum*
Bosvruchten parfait – melkchocolade – hazelnoot

Vegetarisch menu

Tartaar van pompoen*
Tijm – schuim van pompoen – beukenzwam

Risotto**
Truffel – Parmezaanse kaas – bospaddenstoelen

Bapao***
Rendang van jackfruit – ingelegde ui – crème van hoisin

Biet wellington*
Gele biet -rode biet – koolrabi

Mini Magnum*
Bosvruchten parfait – melkchocolade – hazelnoot

Menu
3 gangen * € 42,-

4 gangen ** € 49,-

5 gangen *** € 57 ,-

Bijpassend wijn arrangement
€ 21,-

€ 28,-

€ 35,-