Om gelijk lekker in het wildseizoen te komen organiseren wij dit jaar voor het eerst een hele wildweek van dinsdag 26 tot en met zondag 31 oktober, dit in plaats van de traditionele wildavonden. Die week serveren wij een speciaal 3-, 4-, of 5-gangen-wildmenu met bijzondere wildgerechten die niet op de gangbare menukaart staan. Speciaal voor de vegetariërs en niet wild liefhebbers hebben wij deze week ook alternatieve menu’s samengesteld: het vegetarisch herfstmenu en het Vroolijke-Frans-herfstmenu. U kunt deze week dus niet van onze gangbare menukaart bestellen.
U kunt bij alle drie de menu’s een bijpassend wijnarrangement bestellen. Voor alle drie de arrangementen gelden onderstaande prijzen.
Menu | Bijpassend wijnarrangement | |
3 gangen | € 37,50 | € 19,00 |
4 gangen + | € 43,50 | € 26,00 |
5 gangen ++ | € 49,50 | € 32,00 |
U kunt nu al reserveren… Wij kunnen in ieder geval niet wachten!
Wildmenu
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van bospaddenstoelen geserveerd met knolselderijpuree en een crème van Savora-mosterd
Koud voorgerecht
Rouleauvan gekonfijte eendenbout, eendenlever en pruimen met appelcompote en een krokant van peperkoek
Soep +
Cappuccino van wildbouillon met truffel room
Warm tussengerecht ++
In bockbier zacht gegaarde wildzwijnwang, knoflookpuree, geroosterde bospeen en eigen jus
Hoofdgerecht
Rose gebraden hertenrugfilet met parelgort, duvaralkaas, lavas-jus en popcorn van buikspek
Dessert
Bol gevuld met mouse van pure chocolade, geserveerd met bosfruit, karamel en een hazelnoten-sponscake
Vegetarisch herfstmenu
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van bospaddenstoelen geserveerd met knolselderij-puree en een crème van Savora-mosterd
Koud voorgerecht*
Waldorfsalade met witlof, selderij, mandarijn, appel, walnoot en rozijnen
Soep**
Soep van geroosterde pompoen met crème fraiche en dun gesneden bosui
Warm tussengerecht***
Truffelrisotto met rucolacrème en Parmezaan
Hoofdgerecht*
Ravioli gevuld met knolselderij en truffel, geserveerd met een saus van eekhoorntjesbrood
Dessert*
Bol gevuld met mouse van pure chocolade, geserveerd met bosfruit, karamel en een hazelnotensponscake
Vroolijke-Frans-herfstmenu
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van bospaddenstoelen geserveerd met knolselderijpuree en een crème van Savora-mosterd
Koud voorgerecht
Carpaccio van rund met geroosterde pijnboompitten en Parmezaan
Soep +
Soep van geroosterde pompoen met crème fraiche en dun gesneden bosui
Warm tussengerecht ++
Grolsche champignons
Hoofdgerecht
Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met beurre blanc
Dessert
Bol gevuld met mouse van pure chocolade, geserveerd met bosfruit, karamel en een hazelnotensponscake