Wildweek – 26 t/m 31 oktober

Om gelijk lekker in het wildseizoen te komen organiseren wij dit jaar voor het eerst een hele wildweek van dinsdag 26 tot en met zondag 31 oktober, dit in plaats van de traditionele wildavonden. Die week serveren wij een speciaal 3-, 4-, of 5-gangen-wildmenu met bijzondere wildgerechten die niet op de gangbare menukaart staan. Speciaal voor de vegetariërs en niet wild liefhebbers hebben wij deze week ook alternatieve menu’s samengesteld: het vegetarisch herfstmenu en het Vroolijke-Frans-herfstmenu. U kunt deze week dus niet van onze gangbare menukaart bestellen.

U kunt bij alle drie de menu’s een bijpassend wijnarrangement bestellen. Voor alle drie de arrangementen gelden onderstaande prijzen.

MenuBijpassend wijnarrangement
3 gangen€ 37,50€ 19,00
4 gangen +€ 43,50 € 26,00
5 gangen ++€ 49,50€ 32,00


U kunt nu al reserveren… Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Wildmenu

Amuse

Huisgemaakte bitterbal van bospaddenstoelen geserveerd met knolselderijpuree en een crème van Savora-mosterd

Koud voorgerecht

Rouleauvan gekonfijte eendenbout, eendenlever en pruimen met appelcompote en een krokant van peperkoek

Soep +

Cappuccino van wildbouillon met truffel room

Warm tussengerecht ++

In bockbier zacht gegaarde wildzwijnwang, knoflookpuree, geroosterde bospeen en eigen jus

Hoofdgerecht

Rose gebraden hertenrugfilet met parelgort, duvaralkaas, lavas-jus en popcorn van buikspek

Dessert

Bol gevuld met mouse van pure chocolade, geserveerd met bosfruit, karamel en een hazelnoten-sponscake

Vegetarisch herfstmenu

Amuse

Huisgemaakte bitterbal van bospaddenstoelen geserveerd met knolselderij-puree en een crème van Savora-mosterd

Koud voorgerecht*

Waldorfsalade met witlof, selderij, mandarijn, appel, walnoot en rozijnen

Soep**

Soep van geroosterde pompoen met crème fraiche en dun gesneden bosui

Warm tussengerecht***

Truffelrisotto met rucolacrème en Parmezaan

Hoofdgerecht*

Ravioli gevuld met knolselderij en truffel, geserveerd met een saus van eekhoorntjesbrood

Dessert*

Bol gevuld met mouse van pure chocolade, geserveerd met bosfruit, karamel en een hazelnotensponscake

Vroolijke-Frans-herfstmenu

Amuse

Huisgemaakte bitterbal van bospaddenstoelen geserveerd met knolselderijpuree en een crème van Savora-mosterd

Koud voorgerecht

Carpaccio van rund met geroosterde pijnboompitten en Parmezaan

Soep +

Soep van geroosterde pompoen met crème fraiche en dun gesneden bosui

Warm tussengerecht ++

Grolsche champignons

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met beurre blanc

Dessert

Bol gevuld met mouse van pure chocolade, geserveerd met bosfruit, karamel en een hazelnotensponscake