Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerse vrijdag avonden

4 augustus 2023 18:00 t/m 21:00

Zomerse vrijdag avonden Vanaf vrijdagavond 14 juli tot en met 18 augustus kunt u elke vrijdagavond dineren bij Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen/Broek met livemuziek van Novakoski en Raymundo. Bij mooi weer op het terras bij iets minder mooi weer in het restaurant.

Novakoski- 14 juli, 28 juli en 11 aug

Novakoski bestaat uit de Nederlandse gitarist/componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres/tekstschrijfster Mademoiselle Vague. Het is een duo dat geïnspireerd is door de liefde, Parijse cafés en de Franse muziekcultuur. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als een mix tussen Franse chanson en folk-pop met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire.  Met de akoestische bezetting, de poëtische en theatrale teksten van Mademoiselle Vague en de composities van Marco van Koppenhagen geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘Chanson Française’.

Raymundo Valverde: 21 juli, 4 aug en 18 aug

Raymundo is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen. Vrij snel leerde hij ook samen met anderen te zingen en vanaf zijn 17e zong hij al veel de eerste stem, afwisselend met zijn broers die ook muziek maakten.

Op zijn 18e ging hij met zijn ouders naar Europa om uiteindelijk in Nederland terecht te komen waar hij naast zijn studie Engels regelmatig optrad.
Na zijn studie afgerond te hebben en een aantal jaren als leraar voor de klas te hebben gestaan (in combinatie met optredens), heeft hij er uiteindelijk voor gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken.

Hij is zanger/gitarist van exclusieve muziek uit Zuid Amerika, Spanje & Mexico. De muziekkeuze is herkenbaar, verrassend & akoestisch.

Gegevens

Datum:
4 augustus 2023
Tijd:
18:00 t/m 21:00