Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Popquiz

27 december 2023 20:00 t/m 23:30

Woensdag 27 december 2023 vindt alweer de 12e editie plaats van de enige echte Brummense Popquiz. Uiteraard in de vaste uitvalsbasis De Vroolijke Frans. De voorbereidingen zijn weer gestart. Er zijn diverse nieuwigheden…. online aanmelden als team is gestart, binnenkort start de voorverkoop online (met een early bird-fase) en we presenteren binnenkort onze nieuwe top 2000-coverband.

Doen jullie ook weer mee?
Wees er snel bij, want er is weer ruimte voor 12 teams. Je kunt je weer opgeven via onze popquizwebsite www.popquizbrummen.nl. De standaard regels gelden ook nu weer (teams van drie personen waarvan er in ieder geval 2 moeten wonen of sociaal-economisch aan de gemeente verbonden zijn. Als team betaal je slecht 10 euro per team. Een toegangskaartje kopen is dan niet nodig!

Voorpret met het popbuffet!
De quiz start traditiegetrouw om 20.00 uur, maar vanaf 17.00 uur kun jij met jouw team al terecht in de Vroolijke Frans. Er wordt om 17.30 uur een heerlijke popbuffet voorgeschoteld waar de echte popquizer natuurlijk bij wil zijn. Kosten bedragen slecht 25 euro per persoon. Meld je aan bij de Vroolijke Frans via telefoonnummer 0575-561719.

Voorverkoop tickets: early bird
Binnenkort kunnen ook belangstellenden een toegangskaart kopen voor deze avond. Dat gaan we online doen! Hou de berichtgeving op de popquiz website en hun sociale media in de gaten! Want we werken dit jaar met ‘vroege vogels’. 

Meer weten? Bekijk ook onze vertrouwde website, facebookpagina, Twitter- en instagramaccount. Maar ook kunt u ons bereiken en uw vragen stellen via mailadres: popquizbrummen@gmail.com.

Met popquizgroet,

Werkgroep Popquiz Brummen

Robert, Theo, Karin en Gert-Jan