Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy Night

29 november 2023 20:00 t/m 23:00

Kom binnen bij de  oergezellige Vroolijke Frans voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische  try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim 5 tot 6 verse talenten en professionele comedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Brummen bespelen.  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

De deuren gaan om 19.30 uur open en de show start om 20.00 uur.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! Ditmaal o.a.:  Steven Stol (MC), Jacob Hiemstra, Daniel de Mik, Annebelle de Groot, Joris Van de Waterbeemd, Hank, Gerwin Schoenmakers en Nadaav Chermon

http://www.playgroundcomedy.nl/

Comedy arrangement € 12,50 incl:

Entree
2 drank muntjes
2x bittergarnituur (in de pauze en na afloop)
Nootjes en zoutjes op tafel