Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy Night

1 maart 20:00 t/m 23:00

In uitbreiding op ons cultuur programma heeft De Vroolijke Frans de ”Comedy Night” omarmd. En niet geheel zonder succes, op 1 maart 2024 staat alweer de 4e editie op het programma in een reeks van goed bezochte avonden. Ditmaal gaan we zelfs een segment hoger in de ervarenheid van de Stand-Up comedians en organiseren we het op een vrijdagavond!

In een knusse setting wisselen 5 tot 6 verse talenten en professionele comedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.
Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Brummen en omstreken bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebrabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je, brengt je in de stemming, warmt je op en brengt de verse verrassende comedians één voor één naar voren.

Headliner Johan van Gulik uitgelicht:
Johan van Gulik is al meer dan 20 jaar een vaste kracht in de wereld van standup comedy. Hij deed diverse televisie optredens bij onder andere Jensen en Jorgen Raymann. Deze Amsterdammer is niet alleen een droogkloot pur sang maar ook een woordkunstenaar die de ene na de andere grap uit zijn mouw schudt met grote hilariteit tot gevolg. Kortom, dit mag je niet missen!

Arrangementskosten: € 12,50 per persoon
Hiervoor krijgt u: 2 munten voor een consumptie naar keuze, borrelnootjes en zoutjes, 2 rondes bittergarnituur en een stoel!
Dat is toch een lachertje?

De zaal is geopend vanaf 19:30 voor de inloop en om 20:00uur start de show!


Playground Comedy http://www.playgroundcomedy.nl/