zondag 26 juni - 14:30

BroekRock

Het jaarlijkse festival BroekRock vindt plaats in de tuin van de Vroolijke Frans in Broek-Brummen. Op het podium zullen achtereenvolgens Gazfactory en Breaksound Hurricane optreden. Het festival start om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.
Als eerste band zal Gazfactory op het podium staan. Het is het debuut voor deze band die gevormd wordt door Cindy van der Meer (zang), Robert Mulling (bas), Robin du Chatinier (drums) en Paul Kraan (gitaar). Ze zijn sinds begin 2022 bij elkaar en hebben een leuke mix van nummers gemaakt die ze zelf omschrijven als de alternatieve kant van de rock, soms een heel klein beetje pop, denk daarbij aan nummers van Muse, The Cranberries, Radiohead, Stunk Anansie, Arbage, Melissa auf der Maur en The Gathering.
Broekrock wordt afgesloten door Breaksound Hurricane. Vier Brummense/Dierense jongens hebben de oude rockmuziek ontdekt. Scheurende gitaren, oerend strakke drums, pompende bass, en een beginnende whisky strot! De band bestaat uit Stan Beuwer (zang/gitaar) Bas Straalman (zang/gitaar) Frank Pijpers (bas), Maarten Hamer (drums). De nummers die gespeeld worden door Break Sound Hurricane werden al gespeeld toen de heren niet geboren waren. Met de heftige muziek van ZZTop, Creedence Clearwater Revival en AC/DC staat de band als een huis!