Het wildseizoen is één van de mooiste seizoenen voor horeca Nederland. Traditiegetrouw start het wildseizoen op 15 oktober, daarom organiseert de Vroolijke Frans weer een wildweek.

In de week van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november wordt er een speciaal 3, 4, of 5 gangen wildmenu geserveerd. Ook heeft onze Chef-kok een vegetarisch 3, 4, of 5 gangen menu voor u samengesteld. Heeft u zin in een lekkere wijn erbij? Dan voorzien wij u graag van een bijpassend wijnarrangement. We adviseren u tijdig te reserveren. Deze week kunt u niet van onze gangbare menukaart bestellen.

Op zondag 17 november is er een prachtig wildbuffet voor u samengesteld. Dit zal traditie getrouw weer worden geopend en ondersteund door de hoornblazers.
Inloop vanaf 17:30 en start buffet om 18:00.
Wij kijken uit naar uw komst.

WILDMENU 2024

Tataki van hert*
Spaghetti van rettich, winterpeen en gele biet  

Cappuccino**
Bouillon van paddenstoelen en schuim van anijspaddenstoelen

Broodje pulled boar***
Zwijn nekbrood, low en slow bereid op onze big joe geserveerd met rode koolsalade

Duo van eend*
Wilde eendenbout en rosé gebakken tamme eendenborst

Moelleux van pure chocolade*
Bergamot, perensorbet en kweeperencompote  

Voor onze vegetarische gasten hebben wij een aangepast menu

Bijpassend wijn arrangement €7,- per glas

WILDBUFFET ZONDAG 17 NOVEMBER

Charcuterie van wild geserveerd met rode uienchutney
Hertencarpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en kruidensla
Ceasersalade met gerookte ganzenborstfilet, cherry tomaat en gebakken grotchampignons
Salade van witlof, gemarineerde bospaddenstoelen, wildzwijnsham en walnoten
Salade met geroosterde pompoen, oerwortel, geitenkaas, pompoenpitten en stroop van aceto balsamico

Krachtige wildbouillon
Romige soep van bospaddenstoelen
Vers afgebakken biologisch brood
Roomboter, Truffelboter en huisgemaakte tapenade met truffel.

Wildstoof van hert, zwijn en haas afgebonden met peperkoek
Gebakken roseval-aardappelen in ganzenvet met tijm en rozemarijn uit eigen tuin
Herten saucisse met cepes, hazelnoot en een jus van eekhoorntjesbrood
Gebakken wild zwijn haasjes met knolgroenten en een wild-jus
Romige puree op smaak gebracht met truffel
Kruidige rodekool met kaneel en appeltjes
Spruiten opgebakken met spekjes, abrikozen en peterselie
Gekonfijte moeflon bout met zuurkool en sjalotten jus