Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok!

Wil jij naast hard werken ook nog graag de kans hebben om door te groeien dan zoeken wij jou!

Ons restaurant met 2 zalen ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in het buitengebied van Brummen. Wij werken met veel streekproducten en met groenten en kruiden uit onze eigen moestuin.

Jij zal als zelfstandig werkend kok aan de koude of de warme kant staan en achter onze Kamado grill. Bij feesten en grote partijen bereid je de Mice en Place voor en mag je live barbecueën of mooie Street food gerechten ter plekke bereiden.

Wat hebben wij jouw te bieden:

  • Contract uren in overleg (32-38)
  • Salaris in overleg
  • Doorgroei mogelijkheden in de toekomst.
  • Leuke collega’s
  • Werken met lokale, verse en seizoensgebonden producten ook uit eigen moestuin
  • 1 keer per jaar een groot personeelsfeest.
  • Je deelt mee in de fooi

Wat verwachten wij van jou:

  • Een flexibele teamspeler
  • Sociaal en gezellig
  • Volgen van vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie.
  • Hou de keuken netjes waar hygiëne voorop staat.
  • Helpen met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur.
  • Bestellingen maken, helpen ontwikkelen van nieuwe gerechten en buffetten.

Gaat jouw culinaire hart hiervan sneller kloppen of heb je nog vragen? Wacht dan niet en neem contact met ons op door te bellen met chef-kok Eric Elzinga 0575-561719. Of mail jouw CV met een recente foto naar info@devroolijkefrans.nl