Het is weer zover: Het wildseizoen, een van de mooiste periodes voor de Nederlandse horeca, staat voor de deur. Traditiegetrouw opent het wildseizoen op 15 oktober, wanneer de jacht op haas en fazant van start gaat, samen met alle andere wildsoorten die in oktober bejaagd mogen worden. Een enkele uitzondering daargelaten: het ree. De herfst betekent ook het seizoen van pompoen en bospaddenstoelen. Juist daarom introduceren wij vanaf dinsdag 10 oktober met trots onze nieuwe herfstkaart. Ontdek bijvoorbeeld onze verrukkelijke huisgemaakte hazenpeper of de gegrilde koningsoesterzwam. Perfect passend tijdens zo’n natte herfstavond. Of wellicht gaat u voor onze onmisbare klassieker: Hertenbiefstuk met een jus van gefermenteerde knoflook en gebakken bospaddenstoelen. Uiteraard blijven onze vertrouwde klassiekers, zoals de Grolsche champignons en de Ierse biefstuk met oesterzwammen, een prominente plek op de kaart behouden.

We zijn verheugd om een oude favoriet opnieuw te introduceren: de Etagère! Na een periode van afwezigheid is deze geliefde keuze terug op ons menu. De Etagère is een heerlijke optie voor wie graag een variatie van onze voorgerechten wil proeven, perfect om te delen.
Kom en geniet van al het heerlijks dat de herfst te bieden heeft in ons restaurant. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te laten proeven van de smaken van dit prachtige seizoen.
U kunt onze nieuwe kaart vanaf 10 oktober ook op onze site bekijken.