Officiële trouwlocatie

De Gemeente Brummen heeft De Vroolijke Frans aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor kunnen bruidsparen hun huwelijksvoltrekking laten plaats vinden in of bij De Vroolijke Frans. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee want we hebben de unieke combinatie van accommodatie, buitengebied, faciliteiten en een vroolijk team om van elke bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen in het buitengebied

Uw huwelijk kan zowel binnen in de hoofd accommodatie, als in de vrij gelegen en intiemere ‘Kleine Frans’ voltrokken worden. Bij beide accommodaties kan gebruik worden gemaakt van de mooi aangelegde tuin aan de bosrand. Ook de nostalgische muziektent en hooimijt zijn bijzondere plekken. Aangezien steeds meer stellen de voorkeur geven om buiten te trouwen, maar het weer dit niet altijd toelaat, heeft u hier dus altijd een binnen locatie om op terug te vallen. Alle plekken, zowel binnen als buiten, zijn prachtig! De tuin kan ook gebruikt worden voor fotosessies. Het combineren van de vele intieme plekken op en bij deze locatie behoort tot de mogelijkheden. 

Alles in huis voor compleet trouwfeest

Of u nu op zoek bent naar heerlijke hapjes, verfrissende drankjes, smakelijke buffetten of een speciaal samengesteld diner, wij hebben de expertise en creativiteit om aan al uw wensen te voldoen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de arrangementen hier

We begrijpen dat iedere bruiloft uniek is, en we zijn trots op onze flexibiliteit. Mist u iets in onze arrangementen of heeft u speciale wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van u en werken graag samen om uw ideeën tot leven te brengen