Maaltijdbuffetten

Buffet Oeken 25,50

Optioneel, als voorafje: Heldere kippenbouillon  6,75

Dit buffet bestaat uit een combinatie van koude en warme gerechten die elkaar versterken en daarom gelijktijdig worden geserveerd.

Koud     
Pastasalade met gerookte kip en pesto
Kruidige komkommersalade met appel
Romige aardappelsalade met ham en mosterd
Wit en bruin brood met kruidenboter

Warm   
Pangafilet op een bedje van wortel en prei met een romige kruidensaus
Kipschotel met paprika, ui en champignons
Varkensfilet met groene pepersaus
Witlof met ham en kaas
Frietjes met mayonaise

Buffet Knoevenoord 29,75

Optioneel, als voorafje: Doesburgse mosterdsoep met spekjes 6,75

Koud   
Pastasalade met gerookte zalm en bieslook
Kipkerriesalade met vruchtjes
Griekse salade met olijven en fetakaas
Zoetzure komkommersalade met dille
Tomaatsalade met buffelmozzarella en basilicum aangemaakt met olijfolie
Zoute haring met rode ui en bieslook
Rauwe ham met uienchutney
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warm  
Gebakken biefstukpuntjes met champignon, ui en stroganoffsaus
Beenham met mosterdsaus
Pangafilet op een bedje van prei en wortel met een witte wijnsaus
Geroosterde krieltjes met rozemarijn en zeezout
Gemengde seizoensgroenten gestoofd in roomboter

Buffet Broek 28,50

Optioneel, als voorafje: Groentesoep met balletjes    6,75

Koud   
Zalmsalade
Aardappelspeksalade
Vleessalade
Zoetzure komkommersalade
Tomaatsalade met verse kruiden
Rauwe ham met meloen
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warm  
Kip met peultjes en roomsaus
Gebakken varkenshaaspuntjes met mosterdsaus
Gehaktballetjes met satésaus
Gemengde seizoensgroenten gestoofd in roomboter
Frietjes met mayonaise

Buffet de Vroolijke Frans 36,50

Optioneel, als voorafje: Ossenstaartsoep       7,75

Koud   
Couscous salade met geroosterde courgette, aubergine en feta kaas
Salade rode biet met geitenkaas en bieslook
Caesarsalade met gerookte kipfilet, bacon en rode ui  
Garnalensalade met komkommer en dille
Tomatensalade met buffelmozzarella en basilicum
Carpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Gerookte forel met mierikswortelcrème
Verschillende broodsoorten met kruidenboter en aioli

Warm  
Kip met oesterzwammen en sesam met een oosterse saus
Zalm met saffraan saus
Ossenhaaspuntjes geserveerd met stroganoff saus
Krieltjes in de schil uit de oven, met rozemarijn, tijm en knoflook
Gemengde seizoensgroenten
Witlof met ham en kaas

Italiaans buffet 37,50

De Primi Piatti en Secundo Piatta worden tegelijk geserveerd. 

Optioneel, als voorafje: Gazpacho 6,75

Anti Pasti (koud) op tafel geserveerd
Vers afgebakken ciabatta, pesto, tapenade, zeezout en olijfolie
Gedroogde hammen, Salami Milano en Coppa di Parma
Diverse soorten olijven in knoflook en olijfolie gemarineerd
Kaasplateau met Talaggio, Parmezaan, Gorgonzola en vijgen compote
Gamba’s gemarineerd in olijfolie en knoflook

Primi Piatti (koud)
Ceaser salade met Romeinse sla, Parmezaan, gerookte kalkoen, rode ui, ei en ansjovis
Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
Salade geroosterde groenten van courgette, aubergine, paprika, tomaat en tijm

Secundi Piatti (warm)
Mul filet en verse kruiden olie
Saltimbocca van kalfsoester met Serano ham en salie
Mediterrane Kipschotel met olijven, geroosterde paprika, tomaat, peterselie en knoflook
Tagliatelle aangemaakt met olijf olie en verse basilicum
Risotto van bospaddenstoelen, Parmezaan  en verse kruiden
Geroosterde rozeval aardappelen met rozemarijn, gepofte cherry tomaatjes en knoflook