Buffetten

Maaltijdbuffetten

Buffet Oeken 27,00

Optioneel, als voorafje: Heldere kippenbouillon  6,75

Dit buffet bestaat uit een combinatie van koude en warme gerechten die elkaar versterken en daarom gelijktijdig worden geserveerd.

Koud     
Pastasalade met gerookte kip en pesto
Kruidige komkommersalade met appel
Romige aardappelsalade met ham en mosterd
Wit en bruin brood met kruidenboter

Warm   
Pangafilet op een bedje van wortel en prei met een romige kruidensaus
Kipschotel met paprika, ui en champignons
Varkensfilet met groene pepersaus
Witlof met ham en kaas
Frietjes met mayonaise

Buffet Knoevenoord 31,00

Optioneel, als voorafje: Doesburgse mosterdsoep met spekjes 6,75

Koud   
Pastasalade met gerookte zalm en bieslook
Kipkerriesalade met vruchtjes
Griekse salade met olijven en fetakaas
Zoetzure komkommersalade met dille
Tomaatsalade met buffelmozzarella en basilicum aangemaakt met olijfolie
Zoute haring met rode ui en bieslook
Rauwe ham met uienchutney
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warm  
Gebakken biefstukpuntjes met champignon, ui en stroganoffsaus
Beenham met mosterdsaus
Pangafilet op een bedje van prei en wortel met een witte wijnsaus
Geroosterde krieltjes met rozemarijn en zeezout
Gemengde seizoensgroenten gestoofd in roomboter

Buffet Broek 29,50

Optioneel, als voorafje: Groentesoep met balletjes    6,75

Koud   
Zalmsalade
Aardappelspeksalade
Vleessalade
Zoetzure komkommersalade
Tomaatsalade met verse kruiden
Rauwe ham met meloen
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warm  
Kip met peultjes en roomsaus
Gebakken varkenshaaspuntjes met mosterdsaus
Gehaktballetjes met satésaus
Gemengde seizoensgroenten gestoofd in roomboter
Frietjes met mayonaise

Buffet de Vroolijke Frans 37,50

Optioneel, als voorafje: Ossenstaartsoep       7,75

Koud   
Couscous salade met geroosterde courgette, aubergine en feta kaas
Salade rode biet met geitenkaas en bieslook
Caesarsalade met gerookte kipfilet, bacon en rode ui  
Garnalensalade met komkommer en dille
Tomatensalade met buffelmozzarella en basilicum
Carpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Gerookte forel met mierikswortelcrème
Verschillende broodsoorten met kruidenboter en aioli

Warm  
Kip met oesterzwammen en sesam met een oosterse saus
Zalm met saffraan saus
Ossenhaaspuntjes geserveerd met stroganoff saus
Krieltjes in de schil uit de oven, met rozemarijn, tijm en knoflook
Gemengde seizoensgroenten
Witlof met ham en kaas

Italiaans buffet 39,50

De Primi Piatti en Secundo Piatta worden tegelijk geserveerd. 

Optioneel, als voorafje: Gazpacho 6,75

Anti Pasti (koud) op tafel geserveerd
Vers afgebakken ciabatta, pesto, tapenade, zeezout en olijfolie
Gedroogde hammen, Salami Milano en Coppa di Parma
Diverse soorten olijven in knoflook en olijfolie gemarineerd
Kaasplateau met Talaggio, Parmezaan, Gorgonzola en vijgen compote
Gamba’s gemarineerd in olijfolie en knoflook

Primi Piatti (koud)
Ceaser salade met Romeinse sla, Parmezaan, gerookte kalkoen, rode ui, ei en ansjovis
Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
Salade geroosterde groenten van courgette, aubergine, paprika, tomaat en tijm

Secundi Piatti (warm)
Mul filet en verse kruiden olie
Saltimbocca van kalfsoester met Serano ham en salie
Mediterrane Kipschotel met olijven, geroosterde paprika, tomaat, peterselie en knoflook
Tagliatelle aangemaakt met olijf olie en verse basilicum
Geroosterde courgette, aubergine, paprika, tomaat en tijm
Rozeval aardappelen met rozemarijn, gepofte cherry tomaatjes en knoflook

Seizoensbuffetten

Buffet lente 38,50

Optioneel, als voorafje: Romige aspergesoep 6,75

Koud     
Witte aspergesalade met ham, ei en krieltjes
Couscous salade met geroosterde courgette, aubergine en feta kaas
Komkommersalade met crème-fraîche en lente-ui
Gerookte eendenborst met rucolasalade en sinaasappeldressing
Lamsham met vijgenchutney
Gerookte zalm met wasabi mayonaise
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade

Warm   
Pangafilet met asperges en botersaus
Maishoen met een saus van tomaat en geroosterde paprika
Gebakken biefstuk met haricotsverts, paprika en groene kruiden
Roseval aardappeltjes met rozemarijn
Warme lentegroenten

Dit buffet wordt geserveerd in de maanden april, mei en juni

Buffet zomer 38,50

Optioneel, als voorafje: Heldere runderbouillon met verse groenten  6,75

Koud     
Pastasalade met tonijn rode ui en kappertjes
Rucolasalade met geitenkaas, cherrytomaatjes en frambozendressing
Ceasarsalade – Romeinse salade, gerookte kip, olijven, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en knoflookdressing
Witlofsalade met jonge kaas, ham en bieslook
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Diverse broodsoorten met basilicumboter en tapenades

Warm   
Gegrilde ribroast met honing-mosterdsaus
Surf en turf – biefstukpuntjes met gamba’s en kreeftensaus
Maishoen met een saus van tomaat en geroosterde paprika 
Gemengde zomergroenten
Gekruide aardappelpartjes met crème-fraîche

Buffet Herfst en Wild 36,50

Dit buffet bestaat uit een combinatie van koude en warme gerechten die elkaar versterken en daarom gelijktijdig worden geserveerd.

Optioneel, als voorafje: Wildbouillon met bospaddenstoelen   6,75

Koud     
Rode-bietjessalade met geitenkaas
Groene salade met spekjes en balsamicodressing
Wildpaté met cranberrycompote
Diverse broodsoorten met huisgemaakte truffelboter en tapenades

Warm   
Wildstoofpotje van hert en zwijn, op smaak gebracht met pure chocolade en koek
Kalkoenschotel met een romige saus van bospaddenstoelen
Gebakken wildzwijnshaasjes met wild jus
Stamppot van spruitjes met spekjes en abrikoos
Stamppot van knolselderij en pastinaak op smaak gebracht met wintertruffel
Kruidige rode kool met kaneel en appeltjes
Warme stoofpeertjes

Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart

Stampotten buffet Fenny 25,50

Boerenkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Hutspot
Gebakken speklapjes
Rookworst
Gehaktballen met jus
Spekjes
Mosterd
Augurken
Zilveruitjes
Piccalilly

Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maar