Algemene voorwaarden

Welkom bij de Vroolijke Frans en wat fijn dat wij u een onvergetelijke dag mogen bezorgen.

Voor het gebruiken van onze ruimtes hebben we huisregels.

Algemeen regels

– Het meebrengen en consumeren van eigen goederen in de zin van voedsel of drank is niet toegestaan bij de Vroolijke Frans, zowel binnen als buiten.

– Honden zijn welkom bij de Vroolijke Frans, mits ze zich netjes kunnen gedragen, indien mogelijk graag wel vermelden bij het maken van de reservering.

Roken

– Roken is toegestaan op onze terrassen, houdt u rekening met jonge kinderen?

– Roken is niet toegestaan in onze binnen verblijven en bij de entree.

Alcohol

– Wij schenken uitsluitend alcohol aan gasten die 18 jaar en ouder zijn, wij vragen naar uw legitimatie indien wij hierover twijfelen.

– Extra schoonmaakkosten voor het overgeven op het toilet door dronkenschap € 50,-

Aankleding

– Maakt u gebruik van onze privéruimte en wilt u deze graag opleuken met versieringen dan is dat mogelijk. Zorgt u ervoor dat alle versiersels bij het einde van uw bezoek netjes worden opgeruimd. De volgende soort versieringen zijn niet toegestaan:

– Confetti in welke vorm dan ook

– Papier-maché en ander soort papier

– Punaises/ spijkers

– Verschillende soorten tape die sporen achter laten

– Overige versiersels die sporen achterlaten

Indien de bovenstaande restricties niet worden nageleefd, zullen de extra schoonmaakkosten voor rekening komen van afnemende partij.

Schade

– Wanneer u schade veroorzaakt dan bent u verplicht hier melding van te maken bij de Vroolijke Frans. Zo kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Annuleringskosten privéruimtes

– U kunt tot 21 dagen voor aanvang kosteloos annuleren, tot 7 dagen voor aanvang van uw feest kan u de aantallen nog kosteloos veranderen, daarna zijn wij genoodzaakt om gemaakte kosten door te belasten.

Geluid

– Geluid mag in onze privéruimtes niet harder gaan dan 100 decibel

– Om 22.00 sluiten wij de deuren van de privéruimtes om geluidshinder voor omliggende te voorkomen, u en uw gasten kunnen uiteraard nog wel naar binnen of buiten.

Zaalhuur

Voor het huren van privéruimtes brengen wij zaalhuur in rekening, dit verschilt per ruimte. Voor exacte prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Allergie

Heeft u een allergie? Dan werken wij er graag aan mee om u toch iets heerlijks voor te schotelen, wij stellen het zeer op prijs als u dit ons op tijd laat weten.