02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Seizoensbuffetten

Lente
33,75
Optioneel, als voorafje: Romige aspergesoep
4,95
Witte aspergesalade met ham, ei en krieltjes
Groene aspergesalade met heilbot
Komkommersalade met crème-fraîche en lente-ui
Gerookte eendenborst met rucolasalade en sinaasappeldressing
Lamsham met vijgenchutney
Huisgerookte zalm met wasabimayonaise
Diverse broodsoorten met basilicumboter en tapenade
Pangafilet met asperges en botersaus
Maishoen met een saus van tomaat en geroosterde paprika
Gebakken biefstuk met haricots verts, paprika en groene kruiden
Roseval aardappeltjes met rozemarijn
Warme lentegroenten
Dit buffet wordt geserveerd in de maanden april, mei en juni
Zomer
34,50
Optioneel, als voorafje: Heldere runderbouillon met verse groenten
4,75
Pastasalade met tonijn rode ui en kappertjes
Rucolasalade met geitenkaas, cherrytomaatjes en frambozendressing
Rivierkreeftjessalade met appel, surimikrab en komkommer
Ceasarsalade (Romeinse salade, gerookte kip, olijven, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en knoflookdressing)
Witlofsalade met jonge kaas, ham en bieslook
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Diverse broodsoorten met basilicumboter en tapenades
Gegrilde ribroast met honing-mosterdsaus
Surf en turf (biefstukpuntjes met gamba’s en kreeftensaus)
Maishoen met een saus van tomaat en geroosterde paprika
Gemengde zomergroenten
Gekruide aardappelpartjes met crème-fraîche
Herfst en wildbuffet
31,50
Dit buffet bestaat uit een combinatie van koude en warme gerechten die elkaar versterken en daarom gelijktijdig worden geserveerd.
Optioneel, als voorafje: Wildbouillon met bospaddenstoelen
4,75
Rode-bietjessalade met geitenkaas
Groene salade met spekjes en balsamicodressing
Wildpaté met cranberrycompote
Diverse broodsoorten met huisgemaakte truffelboter en tapenades
Wildstoofpotje van hert en zwijn, op smaak gebracht met pure chocolade en koek
Kalkoenschotel met een romige saus van bospaddenstoelen
Gebakken wildzwijnshaasjes met wildjus
Stamppot van spruitjes met spekjes en abrikoos
Stamppot van knolselderij en pastinaak op smaak gebracht met wintertruffel
Kruidige rode kool met kaneel en appeltjes
Warme stoofpeertjes
Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart
Stamppottenbuffet Fenny
21,75
Boerenkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Hutspot
Gebakken speklapjes
Rookworst
Gehaktballen met jus
Spekjes
Mosterd
Augurken
Zilveruitjes
Piccalilly
Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart