
Dinerkaart

Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17:00 uur
HUISGEMAAKTE PATÉ
Terrine van gevogelte met eendenlever, pistache en tafelzuren van kesbeke
15
Gamba’s
Blacktiger gamba’s, krokante serranoham, aceto balsamico stroop en kruidensla
15
Lamsham
Dungesneden lamsham met asperges en een schuim van wortel
16
Tataki van watermeloen
Ponzu dressing, mizuna, ingelegde rode ui en feta
14
Uit de streek
CARPACCIO VAN HET IJSSELVALLEI RUND
Geserveerd met pesto van rucola en oude kaas met geroosterde pijnboompitten
15
GROLSCHE CHAMPIGNONS
Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus
10
Huisgemaakte soepen
DOESBURGSE MOSTERDSOEP
Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes
8
Romige aspergesoep
Met asperges, ei crumble, boerenachterham en peterselie
9
Hoofdgerechten
Uit de streek
SCHARRELHOENFILET
Gevuld met groene tuinkruiden, geserveerd met bospeen en een jus van gedroogde vijgen en port
26
GEGRILDE HAMBURGER
Van het IJsselvallei rund met bacon, little gem, cheddar, zure bom, gekarameliseerde ui en huisgemaakte Vroolijke Frans saus
22
uit de zee
Zalmfilet
Geserveerd met witte asperges, ei crumble en Hollandaise saus
27
Dagvangst
Wisselende vis uit het seizoen met botersaus
27
Vlees noch vis
Trio van asperges
Witte-, groene- en korenasperges met ei crumble en Hollandaise saus
23
KROKANTE AUBERGINE
Twee bereidingen van aubergine, krokant gebakken en gestoofd, geserveerd met witte bonen.
23
Van het land
ENTRECÔTE (300GR)
Geserveerd met Shiitake en huisgemaakte kruidenboter
35
Lamsbout
Gebakken in boter en geserveerd met een knoflooktijm jus
28
Oerhammetje
Met witte asperges en een mosterd-honing jus
27
Seizoensgroenten
Te bestellen als bijgerecht
5
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.
Desserts
Panna cotta
Met passievrucht, geserveerd met havermout crumble en witte chocolade ijs
10
Moellaux van pure chocolade
Geserveerd met een gel van bergamot, sinaasappelsorbet en peren compote
10
COUPE DE VROOLIJKE FRANS
Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
9
Limoen cheesecake
Met lemon curd en yoghurt ijs
10
*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Heeft u diëten laat het ons weten
Kindermenu
Kinderkip
Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise
10
Pasta met zalm
Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto
12
Pasta bolognese
Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas
10
Biefstuk & friet
Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade
12
Portie friet met snack
Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise
8
Kinderijsje
Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing
5