Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd vanaf 17:00 uur

HUISGEMAAKTE PATÉ

Terrine van gevogelte met eendenlever, pistache en tafelzuren van kesbeke

15

Gamba’s

Blacktiger gamba’s, krokante serranoham, aceto balsamico stroop en kruidensla

15

Lamsham

Dungesneden lamsham met asperges en een schuim van wortel

16

Tataki van watermeloen

Ponzu dressing, mizuna, ingelegde rode ui en feta

14

Uit de streek

CARPACCIO VAN HET IJSSELVALLEI RUND

Geserveerd met pesto van rucola en oude kaas met geroosterde pijnboompitten

15

GROLSCHE CHAMPIGNONS

Gefrituurd in een bierbeslag van Grolsch bier met knoflooksaus

10

Huisgemaakte soepen

DOESBURGSE MOSTERDSOEP

Romige soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

8

Romige aspergesoep

Met asperges, ei crumble, boerenachterham en peterselie

9

Hoofdgerechten

Uit de streek

SCHARRELHOENFILET

Gevuld met groene tuinkruiden, geserveerd met bospeen en een jus van gedroogde vijgen en port

26

GEGRILDE HAMBURGER

Van het IJsselvallei rund met bacon, little gem, cheddar, zure bom, gekarameliseerde ui en huisgemaakte Vroolijke Frans saus

22

uit de zee

Zalmfilet

Geserveerd met witte asperges, ei crumble en Hollandaise saus

27

Dagvangst

Wisselende vis uit het seizoen met botersaus

27

Vlees noch vis

Trio van asperges

Witte-, groene- en korenasperges met ei crumble en Hollandaise saus

23

KROKANTE AUBERGINE

Twee bereidingen van aubergine, krokant gebakken en gestoofd, geserveerd met witte bonen.

23

Van het land

ENTRECÔTE (300GR)

Geserveerd met Shiitake en huisgemaakte kruidenboter

35

Lamsbout

Gebakken in boter en geserveerd met een knoflooktijm jus

28

Oerhammetje

Met witte asperges en een mosterd-honing jus

27

Seizoensgroenten

Te bestellen als bijgerecht

5

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en een frisse salade. Heeft u diëten? Laat het ons weten.

Desserts

Panna cotta

Met passievrucht, geserveerd met havermout crumble en witte chocolade ijs

10

Moellaux van pure chocolade

Geserveerd met een gel van bergamot, sinaasappelsorbet en peren compote

10

COUPE DE VROOLIJKE FRANS

Royale coupe vanille-ijs met gekaramelliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom

9

Limoen cheesecake

Met lemon curd en yoghurt ijs

10

*Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Heeft u diëten laat het ons weten

Kindermenu

Kinderkip

Krokant gebakken kippendij met friet, appelmoes en mayonaise

10

Pasta met zalm

Gebakken zalmfilet met tagliatelle en pesto

12

Pasta bolognese

Met tagliatelle, komkommer en geraspte kaas

10

Biefstuk & friet

Gebakken biefstukje met friet, mayonaise en salade

12

Portie friet met snack

Met een kroket of frikandel geserveerd met appelmoes en mayonaise

8

Kinderijsje

Vanille ijs met slagroom, spikkels en een kinderverrassing

5