01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28

Lunch

Huisgemaakte soepen met biologisch brood
Cappuccino van duivenbouillon
Bouillon van duif met daarop een crème van truffel geserveerd in een wijnglas
5,75
Gebonden bospaddenstoelensoep
Stevige soep van eekhoorntjesbrood, cantharellen en oesterzwammen
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
5,75
Vroolijke uitsmijters
Uitsmijter met kaas
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met kaas en boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,95
Uitsmijter ‘De Vroolijke Frans’
Royale uitsmijter met spek, ham, kaas en 4 eieren, met bruin of wit brood
8,95
Pannenkoeken
Pannenkoek naturel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
6,50
Pannenkoek met spek
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met ham en kaas
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met appel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,95
Tosti’s
Dubbele tosti met kaas
5,50
Dubbele tosti met ham en kaas
6,00
Dubbele tosti met mozzarella, tomaat en basilicum
6,95
Specials
Tartaar van huisgerookte zalm
Zalm, gerookt in onze eigen rookoven, bereid tot een heerlijke tartaar met appel, kappertjes, zeewier en een krokantje van spinazie
9,50
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,25
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Zwijnsham met risotto-bitterballetjes
Heerlijke ham van zwijn met huisgemaakte bitterballetjes van risotto gevuld met bospaddenstoelen, met daarbij truffelcrème
8,50
Loempia van geitenkaas met bietjessalade
Huisgemaakte loempia van geitenkaas met honing op een salade van rode bietjes, rucola en walnoten
7,50
Runderburger van het IJsselvallei-rund
Lekker broodje met daarop een runderburger van het IJsselvallei-rund met avocado, tomaat, kaas en burgersaus, geserveerd met frietjes en salade
11,50
Duo van hert
Hertencarpaccio met truffelcrème en een krokantje van pastinaak en hertenpaté met veenbessencompôte
9,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van onze specials (met uitzondering van de runderburger), te bestellen voor 2 personen
24,50
Voor bij de koffie
Appeltaart van de chef
Appeltaart gevuld met appels die niet ver van de boom gevallen zijn, walnoten en rozijnen, gemaakt door ‘Ontmoet en co’ de dagbesteding van Riwis ‘Buiten de Veste’ volgens het geheime recept van onze chef-kok
3,50
Brummense bol
Heerlijke soes gevuld met slagroom en daarop chocolade
3,50
Slagroomtoefje
0,40
Voor bij de borrel
Portie Van Dobben bitterballen met Doesburgse mosterd (6 stuks)
4,95
Warm borrelgarnituur (8 stuks)
4,25
Koud borrelgarnituur (12 stuks)
Jonge kaas, oude kaas, worst met olijfjes en mosterd
5,00
Portie kaas of olijven
4,50
Plateau ‘De Vroolijke Frans’
Royaal voor 2 personen, voldoende voor 4 personen, met bitterballen, gefrituurde garnalen, kaassoufflés, kaas, worst, olijven, sausjes en brood met kruidenboter
15,50