01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Lunch

Huisgemaakte soepen met biologisch brood
Geroosterde paprikasoep
Paprikasoep van geroosterde paprika’s met crème fraîche en bieslook
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
5,75
Cappuccino van maiskip
Bouillon van Veluwse maiskip, daarop een kruidenroomkraag van kruiden uit eigen tuin, dit alles geserveerd in een wijnglas
5,75
Vroolijke uitsmijters
Uitsmijter met kaas
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met kaas en boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,95
Uitsmijter ‘De Vroolijke Frans’
Royale uitsmijter met spek, ham, kaas en 4 eieren, met bruin of wit brood
8,95
Pannenkoeken
Pannenkoek naturel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
6,50
Pannenkoek met spek
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met ham en kaas
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met appel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,95
Tosti’s
Dubbele tosti met kaas
5,50
Dubbele tosti met ham en kaas
6,00
Dubbele tosti met mozzarella, tomaat en basilicum
6,95
Vroolijk belegde meergranenbroodjes
Met jong-belegen polderkaas en rauwkost
6,50
Met boerenham, sla en komkommer
6,50
Met gerookte zalm, roomkaas en sla
8,75
Met brie, vijgenchutney, walnoten en rucola
8,75
Met carpaccio, pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
9,50
Specials
Frisse salade brie brûlée
Frisse salade van rucola, met daarop appel, walnoten, vijgenchutney en brie, gebrand met rietsuiker
8,75
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,25
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Salade gamba met spinazie
Frisse spinaziesalade met gebakken gamba’s, avocado en pijnboompitjes met een aioli-dressing
10,50
Huisgerookte eend met witlof en granaatappel
Dungesneden huisgerookte eendenborst, met een salade van witlof en appel, daarbij granaatappel en een krokantje van zoete aardappel
9,75
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van alle bovenstaande specials, te bestellen voor 2 personen
22,75
Runderburger van het IJsselvallei-rund
Lekker broodje met daarop een runderburger van het IJsselvallei-rund met avocado, tomaat, kaas en burgersaus, geserveerd met frietjes en salade
11,50
Klassieker: 2 Van Dobben kroketten met brood
2 heerlijke Van Dobben rundvleeskroketten op wit of bruin brood met Doesburgse mosterd
8,00
Voor bij de koffie
Appeltaart van de chef
Appeltaart gevuld met appels die niet ver van de boom gevallen zijn, walnoten en rozijnen, gemaakt door ‘Ontmoet en co’ de dagbesteding van Riwis ‘Buiten de Veste’ volgens het geheime recept van onze chef-kok
3,50
Brummense bol
Heerlijke soes gevuld met slagroom en daarop chocolade
3,50
Slagroomtoefje
0,40
Voor bij de borrel
Portie Van Dobben bitterballen met Doesburgse mosterd (6 stuks)
4,95
Warm borrelgarnituur (8 stuks)
4,75
Koud borrelgarnituur (12 stuks)
Jonge kaas, oude kaas, worst met olijfjes en mosterd
5,00
Portie kaas of olijven
4,50
Plateau ‘De Vroolijke Frans’
Royaal voor 2 personen, voldoende voor 4 personen, met bitterballen, gefrituurde garnalen, kaassoufflés, kaas, worst, olijven, sausjes en brood met kruidenboter
15,50