01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
18
18
19
19
20
20
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
december 2019
december 2019
terras1
terras1

Lunch

Huisgemaakte soepen met biologisch brood
Tom kha kai soep
Licht pittige Thaise kokossoep met kip
7,75
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,95
Courgettesoep met pecorino
Romige soep van courgette, afgemaakt met pecorino (schapenkaas)
6,95
Vroolijke uitsmijters
Uitsmijter ‘De Vroolijke Frans’
Royale uitsmijter met spek, ham, kaas en 4 eieren; wordt geserveerd met biologisch boerenlandbrood
9,95
Uitsmijter met kaas en boerenham
Wordt geserveerd met biologisch boerenlandbrood
8,95
Uitsmijter met kaas
Wordt geserveerd met biologisch boerenlandbrood
8,25
Uitsmijter met boerenham
Wordt geserveerd met biologisch boerenlandbrood
8,25
Pannenkoeken
Pannenkoek met ham en kaas
Geserveerd met stroop of poedersuiker
8,95
Pannenkoek met spek
Geserveerd met stroop of poedersuiker
8,50
Pannenkoek met appel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
8,50
Pannenkoek naturel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,75
Panini’s
Panini met mozzarella, tomaat en basilicum
7,95
Panini met ham en kaas
7,75
Panini met kaas
7,50
Vroolijk belegde meergranenbroodjes
Met carpaccio, pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
9,95
Met gerookte zalm, roomkaas en sla
9,95
Met brie, vijgenchutney, walnoten en rucola
9,50
Met jong-belegen polderkaas en rauwkost
7,95
Met boerenham, sla en komkommer
7,95
Specials
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes met daarbij biologisch brood
13,75
Tamme ganzenborst met rode biet
Huisgerookte tamme ganzenborst met geroosterde rode biet, truffelmayonaise en granaatappel met daarbij biologisch brood
13,50
Runderburger van het IJsselvallei-rund
Lekker broodje met daarop een runderburger van het IJsselvallei-rund met avocado, tomaat, kaas en burgersaus, geserveerd met frietjes en salade
13,50
Salade Nicoise maar dan anders
In de oven gegaarde forelfilet van De Smallert met haricots verts, mierikswortel, ei en een kruidenolie met daarbij biologisch brood
12,75
Krokant gebakken Veluws buikspek
Langzaam gegaard five spices buikspek met licht pittige mangosalsa en Oosterse noedels met daarbij biologisch brood
12,25
12-uurtje
Mosterdsoepje, Van Dobben rundvleeskroket en een uitsmijtertje ham/kaas geserveerd op biologisch boerenlandbrood
11,95
Salade pompoen met zoete aardappel
Geroosterde pompoen en zoete aardappel geserveerd op een frisse salade met feta, walnoot en een sinaasappeldressing met daarbij biologisch brood
11,25
Klassieker: 2 Van Dobben kroketten met brood
2 heerlijke Van Dobben rundvleeskroketten op biologisch boerenlandbrood met Doesburgse mosterd
9,95
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsche herfstbok met een knoflooksausje
8,75
Voor bij de koffie
Appeltaart van de chef
Appeltaart gevuld met appels die niet ver van de boom gevallen zijn, walnoten en rozijnen, gemaakt door ‘Ontmoet en co’ de dagbesteding van Riwis ‘Buiten de Veste’ volgens het geheime recept van onze chef-kok
3,95
Brummense bol
Heerlijke soes gevuld met slagroom en daarop chocolade
3,75
Slagroomtoefje
0,50
Voor bij de borrel
Warm borrelgarnituur (8 stuks)
5,50
Koud borrelgarnituur (12 stuks)
Jonge kaas, oude kaas, worst met olijfjes en mosterd
5,50
Portie Van Dobben bitterballen met Doesburgse mosterd (6 stuks)
4,95
Portie kaas
4,95
Nacho’s met gesmolten kaas
Warm geserveerde nacho’s met gesmolten kaas, daarbij crème fraîche en tomatensalsa
6,25
Plateau ‘De Vroolijke Frans’
Royaal voor 2 personen, voldoende voor 4 personen, met bitterballen, gefrituurde garnalen, kaassoufflés, kaas, worst, olijven, sausjes en brood met kruidenboter
16,50