01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Lunch

Huisgemaakte soepen met biologisch brood
Wildbouillon met bospaddenstoelen
Krachtige wildbouillon met bospaddenstoelen en een truffelroomkraag, geserveerd in een wijnglas
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
5,75
Pompoensoep
Rijkgevulde pompoensoep met korianderolie en bieslook
5,75
Vroolijke uitsmijters
Uitsmijter met kaas
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met kaas en boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,95
Uitsmijter ‘De Vroolijke Frans’
Royale uitsmijter met spek, ham, kaas en 4 eieren, met bruin of wit brood
8,95
Pannenkoeken
Pannenkoek naturel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
6,50
Pannenkoek met spek
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met ham en kaas
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met appel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,95
Tosti’s
Dubbele tosti met kaas
5,50
Dubbele tosti met ham en kaas
6,00
Dubbele tosti met mozzarella, tomaat en basilicum
6,95
Vroolijk belegde meergranenbroodjes
Met jong-belegen polderkaas en rauwkost
6,50
Met boerenham, sla en komkommer
6,50
Met gerookte zalm, roomkaas en sla
8,75
Met brie, vijgenchutney, walnoten en rucola
8,75
Met carpaccio, pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
9,50
Specials
Proeverij van wild
Coppa di Parma van wildzwijn, terrine van ree met ganzenlever en veenbessencompote, carpaccio van hert met truffelcrème en een rillette van gans met bruschetta
14,50
Huisgerookte zalm met sesam
Gerookte zalm uit onze eigen rookoven met frisse komkommer, een krokantje van sesam en saffraanmayonaise
9,75
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsche herfstbok met een knoflooksausje
8,25
Hertencarpaccio met truffelcrème en pastinaakchips
Dungesneden carpaccio van hert met daar bij een crème van truffel, rucola, pastinaakchips en pijnboompitten
12,50
Geitenkaassalade met pompoen
Rijkgevulde salade van rucola met gebruleerde geitenkaas, geroosterde pompoen, walnoten en een dressing met honing
8,75
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van alle bovenstaande specials, met uitzondering van coppa di Parma van wildzwijn, rillette van gans en terrine van ree, te bestellen voor 2 personen
24,50
Bietenburger met briochebrood
Huisgemaakte bietenburger van rode biet uit eigen tuin geserveerd met briochebrood, avocado, mango, hummus, fetakaas en rucola met daarbij frietjes
11,50
Runderburger van het IJsselvallei-rund
Lekker broodje met daarop een runderburger van het IJsselvallei-rund met avocado, tomaat, kaas en burgersaus, geserveerd met frietjes en salade
11,50
Klassieker: 2 Van Dobben kroketten met brood
2 heerlijke Van Dobben rundvleeskroketten op wit of bruin brood met Doesburgse mosterd
8,00
Voor bij de koffie
Appeltaart van de chef
Appeltaart gevuld met appels die niet ver van de boom gevallen zijn, walnoten en rozijnen, gemaakt door ‘Ontmoet en co’ de dagbesteding van Riwis ‘Buiten de Veste’ volgens het geheime recept van onze chef-kok
3,50
Brummense bol
Heerlijke soes gevuld met slagroom en daarop chocolade
3,50
Slagroomtoefje
0,40
Voor bij de borrel
Portie Van Dobben bitterballen met Doesburgse mosterd (6 stuks)
4,95
Warm borrelgarnituur (8 stuks)
4,75
Koud borrelgarnituur (12 stuks)
Jonge kaas, oude kaas, worst met olijfjes en mosterd
5,00
Portie kaas of olijven
4,50
Plateau ‘De Vroolijke Frans’
Royaal voor 2 personen, voldoende voor 4 personen, met bitterballen, gefrituurde garnalen, kaassoufflés, kaas, worst, olijven, sausjes en brood met kruidenboter
15,50