01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
15
15
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2

Lunch

Huisgemaakte soepen met biologisch brood
Aspergesoep met boerenham
Romige, witte aspergesoep met ei en boerenham
5,75
Soepen uit de streek
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
5,75
Bouillon van kalfsstaart
Krachtige bouillon van kalfsstaart met kruiden uit eigen tuin
5,75
Vroolijke uitsmijters
Uitsmijter met kaas
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,00
Uitsmijter met kaas en boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,95
Uitsmijter ‘De Vroolijke Frans’
Royale uitsmijter met spek, ham, kaas en 4 eieren, met bruin of wit brood
8,95
Pannenkoeken
Pannenkoek naturel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
6,50
Pannenkoek met spek
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met ham en kaas
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,50
Pannenkoek met appel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,95
Tosti’s
Dubbele tosti met kaas
5,50
Dubbele tosti met ham en kaas
6,00
Dubbele tosti met mozzarella, tomaat en basilicum
6,95
Specials
Salade brie brûlée
Frisse salade van rucola, met daarop appel, walnoten, vijgenchutney en brie, gebrand met rietsuiker
8,75
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,25
Licht gerookte carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
11,50
Duo van Hollandse garnalen
Garnalenkroketjes met kappertjesmayonaise samen met een Hollandse garnalencocktail
9,50
Vitello tonato
Dungesneden, rosé gebraden kalfsmuis met daarbij tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en peterselie
11,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van alle bovenstaande specials, te bestellen voor 2 personen
24,50
Runderburger van het IJsselvallei-rund
Lekker broodje met daarop een runderburger van het IJsselvallei-rund met avocado, tomaat, kaas en burgersaus, geserveerd met frietjes en salade
11,50
Klassieker: 2 Van Dobben kroketten met brood
2 heerlijke Van Dobben rundvleeskroketten op wit of bruin brood met Doesburgse mosterd
8,00
Voor bij de koffie
Appeltaart van de chef
Appeltaart gevuld met appels die niet ver van de boom gevallen zijn, walnoten en rozijnen, gemaakt door ‘Ontmoet en co’ de dagbesteding van Riwis ‘Buiten de Veste’ volgens het geheime recept van onze chef-kok
3,50
Brummense bol
Heerlijke soes gevuld met slagroom en daarop chocolade
3,50
Slagroomtoefje
0,40
Voor bij de borrel
Portie Van Dobben bitterballen met Doesburgse mosterd (6 stuks)
4,95
Warm borrelgarnituur (8 stuks)
4,25
Koud borrelgarnituur (12 stuks)
Jonge kaas, oude kaas, worst met olijfjes en mosterd
5,00
Portie kaas of olijven
4,50
Plateau ‘De Vroolijke Frans’
Royaal voor 2 personen, voldoende voor 4 personen, met bitterballen, gefrituurde garnalen, kaassoufflés, kaas, worst, olijven, sausjes en brood met kruidenboter
15,50