01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
09
09
12
12
13
13
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
SebastiaanBoersma-9175[1]
14
14
16
16
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
24
24
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
SebastiaanBoersma-9177[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10

Lunch

Huisgemaakte soepen uit de streek met biologisch brood
Vroolijke Brummense uiensoep
Stevige soep van uien uit eigen tuin met een vleugje tijm en kaascroutons
6,25
Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,25
Soep van pastinaak uit eigen tuin
Heerlijke romige soep van pastinaak uit eigen tuin, met beukenzwammen
6,25
Vroolijke uitsmijters
Uitsmijter met kaas
Te bestellen met bruin of wit brood
7,50
Uitsmijter met boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
7,50
Uitsmijter met kaas en boerenham
Te bestellen met bruin of wit brood
8,50
Uitsmijter ‘De Vroolijke Frans’
Royale uitsmijter met spek, ham, kaas en 4 eieren, met bruin of wit brood
9,50
Pannenkoeken
Pannenkoek naturel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
7,25
Pannenkoek met spek
Geserveerd met stroop of poedersuiker
8,25
Pannenkoek met ham en kaas
Geserveerd met stroop of poedersuiker
8,25
Pannenkoek met appel
Geserveerd met stroop of poedersuiker
8,25
Tosti’s
Dubbele tosti met kaas
5,75
Dubbele tosti met ham en kaas
6,25
Dubbele tosti met mozzarella, tomaat en basilicum
7,25
Vroolijk belegde meergranenbroodjes
Met jong-belegen polderkaas en rauwkost
6,75
Met boerenham, sla en komkommer
6,75
Met gerookte zalm, roomkaas en sla
9,25
Met brie, vijgenchutney, walnoten en rucola
8,75
Met carpaccio, pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
9,75
Specials
Terrine van zalm en garnalen
Huisgemaakte terrine van gerookte zalm, garnalen en groene asperges, met kruidenmayonaise en zeewier
11,50
Bietencarpaccio met een loempia van geitenkaas
Dun gesneden rode bietjes uit eigen tuin met een loempia van geitenkaas en hazelnoot, daarbij een dressing van honing en tijm
8,75
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsche herfstbok met een knoflooksausje
8,75
Zacht gegaard Veluws buikspek
Buikspek van het Veluws landvarken, zacht gegaard, met een compote van witlof, appel en balsamicosiroop
9,75
Knolselderijsalade met Serranoham
Flinterdunne Serranoham met een salade van knolselderij en een kroketje van bospaddenstoelen met daarbij een truffelmayonaise
9,50
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,50
Vroolijke etagère
Feestelijke etagère met daarop een proeverij van alle bovenstaande specials, te bestellen voor 2 personen
26,50
Runderburger van het IJsselvallei-rund
Lekker broodje met daarop een runderburger van het IJsselvallei-rund met avocado, tomaat, kaas en burgersaus, geserveerd met frietjes en salade
12,50
Klassieker: 2 Van Dobben kroketten met brood
2 heerlijke Van Dobben rundvleeskroketten op wit of bruin brood met Doesburgse mosterd
8,50
Voor bij de koffie
Appeltaart van de chef
Appeltaart gevuld met appels die niet ver van de boom gevallen zijn, walnoten en rozijnen, gemaakt door ‘Ontmoet en co’ de dagbesteding van Riwis ‘Buiten de Veste’ volgens het geheime recept van onze chef-kok
3,65
Brummense bol
Heerlijke soes gevuld met slagroom en daarop chocolade
3,65
Slagroomtoefje
0,50
Voor bij de borrel
Portie Van Dobben bitterballen met Doesburgse mosterd (6 stuks)
4,95
Warm borrelgarnituur (8 stuks)
4,95
Koud borrelgarnituur (12 stuks)
Jonge kaas, oude kaas, worst met olijfjes en mosterd
5,25
Portie kaas
4,75
Plateau ‘De Vroolijke Frans’
Royaal voor 2 personen, voldoende voor 4 personen, met bitterballen, gefrituurde garnalen, kaassoufflés, kaas, worst, olijven, sausjes en brood met kruidenboter
16,50