01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28

Seizoensbuffetten

Lente
29,50
Optioneel, als voorafje: Romige aspergesoep
4,50
Witte aspergesalade met ham, ei en krieltjes
Groene aspergesalade met heilbot
Komkommersalade met crème-fraîche en lente-ui
Gerookte eendenborst met rucolasalade en sinaasappeldressing
Lamsham met vijgenchutney
Huisgerookte zalm met wasabimayonaise
Diverse broodsoorten met basilicumboter en tapenades
Pangafilet met asperges en botersaus
Maishoen met boursin en lente-uitjes
Gebakken biefstuk met haricots verts, paprika en groene kruiden
Roseval aardappeltjes met rozemarijn
Warme lentegroenten
Dit buffet wordt geserveerd in de maanden april, mei en juni
Zomer
29,50
Optioneel, als voorafje: Heldere runderbouillon met verse groenten
4,50
Rucolasalade met geitenkaas, cherrytomaatjes en frambozendressing
Rivierkreeftjessalade met appel, surimikrab en komkommer
Ceasarsalade (Romeinse salade, ansjovis, olijven, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en knoflookdressing)
Witlofsalade met jonge kaas, ham en bieslook
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Peppadews met roomkaas
Diverse broodsoorten met basilicumboter en tapenades
Speenvarkenkoteletjes met honing-mosterdsaus
Surf en turf (biefstukpuntjes met gamba’s en kreeftensaus)
Maishoen met cashewnoten en sugar snaps
Gemengde zomergroenten
Gekruide aardappelpartjes met crème-fraîche
Herfst en winter
28,50
Dit buffet bestaat uit een combinatie van koude en warme gerechten die elkaar versterken en daarom gelijktijdig worden geserveerd.
Optioneel, als voorafje: Wildbouillon met bospaddenstoelen
4,50
Rode-bietjessalade met geitenkaas
Groene salade met spekjes en balsamicodressing
Wildpaté met cranberrycompote
Diverse broodsoorten met huisgemaakte truffelboter en tapenades
Wildstoofpotje op smaak gebracht met pure chocolade en koek
Kalkoenschotel met bospaddenstoelen
Gebakken wildzwijnshaasjes met wildjus
Stamppot van spruitjes met spekjes
Aardappelpuree op smaak gebracht met wintertruffel
Kruidige rode kool met kaneel en honing
Warme stoofpeertjes
Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart
Stamppottenbuffet Fenny
21,00
Boerenkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Hutspot
Gebakken speklapjes
Rookworst
Gehaktballen met jus
Spekjes
Mosterd
Augurken
Zilveruitjes
Piccalilly
Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart
Iers buffet
27,50
Aardappelsalade met zalm en mosterd (Potato salad, salmon and musterd)
Eiersalade met uitgebakken bacon (Bacon and eggs salad)
Salade van Iers rundvlees met mierikswortel (Irish beef salad and horseradish)
Spinaziesalade met Cheddar kaas, geroosterde appel en noten (spinach salad and Cheddar cheese, roasted apple and nuts)
Gerookte forel (smoked trout)
Hartige scones met boter (salty scones and butter)
Stoofpotje van Iers rundvlees met Guiness beer (Irish beef stew and Guiness beer)
Kip met whiskey, honing en gember (Chicken and whiskey, honey and ginger)
Gebakken zalm met champignons en fruits de mer (Baked salmon mushrooms and seafood)
Bloedworst met witte kool (Black pudding and cabbage)
Ierse hutspot gegratineerd met kaas (Sheperd’s pie)
Aardappelpuree met appel ((Apple mashed potatoes)
Warme groenten (Hot vegetables)
Dit buffet wordt geserveerd van oktober tot en met maart