Zondag 26 juni “Grindconcert”

Op zondag 26 juni vindt om 11.00 uur voor de 17de keer het Grindconcert plaats bij de Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Broek, nabij Brummen.

Al vele jaren is het de gewoonte, dat koren en orkest die hun domicilie hebben in De Vroolijke Frans, vlak voordat zij met zomerreces gaan, muzikaal afscheid nemen van hun repetitieruimte middels een gezamenlijk optreden tijdens het Grindconcert.

De twee “huiskoren” Vrouwenkoor Chic & Shanty o.l.v. Merel Harkink, het Broeks koor “de Vroolijkheid” o.l.v. Ingrid Kuipers en het inmiddels 103 jaar bestaande harmonieorkest “La Fraternité” o.l.v. Andy Kievits, zullen hun persoonlijke impressies geven van het afgelopen seizoen.

Het concert gaat van start met een optreden van het Opleidingsorkest van La Fraternité, gevolgd door Vrouwenkoor Chic & Shanty, waarna het Broeks koor “de Vroolijkheid” het laatste deel voor de pauze voor haar rekening neemt.

Na de pauze is het grote orkest van La Fraternité aan de beurt. Het concert wordt besloten met een gezamenlijk ingestudeerd optreden en uiteraard zal, traditiegetrouw, het Gelders Volkslied ook deze keer niet ontbreken.

Dit meestal zonovergoten gebeuren is gratis toegankelijk. Om de kosten enigszins te drukken, zal er tijdens de pauze een vrijwillige bijdrage van u worden gevraagd. Het concert eindigt rond de klok van 12.30 uur.

grindconcert