Zomerse vrijdagavonden met livemuziek

Na het succes van de afgelopen jaren kunt u vanaf vrijdagavond 1 juli tot en met 12 augustus elke vrijdagavond dineren bij Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen/Broek met livemuziek. Bij mooi weer op het terras, bij iets minder mooi weer in het restaurant.
Dit jaar zullen tijdens het diner drie verschillende formaties voor u optreden met mooie easy listening muziek.
Op 1 8 en 15 juli zal Cyro de muzikale omlijsting verzorgen. CyRo is een akoestisch trio dat bestaat uit: Cynthia Bal (zang en gitaar, Robin van Schaik (gitaar) en Armein Broer van Dijk (percussie). CyRo speelt bekende, onbekende covers en schrijft ook eigen muziek.
Op 22 en 29 juli is het de beurt aan Flower to the people die een  unieke muziekstijl hebben met invloeden uit de Jazz, latin, Folk, Blues, Pop en Klassiek. Het genre kan geschaard worden onder de noemer luistermuziek met een swingende ondertoon. Zangeres Fleur Tolman, gitarist Frank Ong-Alok  vormen dit professioneel muzikaal duo.
Tot slot Acoustic Affair op 5 en 12 augustus. Dit is een akoestisch duo dat zich onder andere onderscheidt door middel van liedkeuze. Kirstin en Frank spelen heel recente muziek aangevuld met hits uit alle stijlen en van alle tijden.