Wildavonden op 6 en 13 november

Zoals elk jaar nodigt De Vroolijke Frans avontuurlijke types en wildliefhebbers met klem uit om te komen proeven wat het wildseizoen zoal te bieden heeft. Op vrijdag  6 en vrijdag 13 november serveren wij een speciaal diner met bijzondere wildgerechten. Dus geen buffet dit jaar maar een 5 gangen menu en een amuse aan tafel geserveerd. U hoeft geen vaste tijd te komen maar zelf een moment kiezen tussen 17.00  en 19.00 uur .  Reserveren wordt warm aanbevolen want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor het diner zijn € 44,50 per persoon.


Wildmenu

Amuse

Wildbouillon met truffelroom

Koud voorgerecht

Rouleauxvan gekonfijte wilde eendenbout, eendenlever en pruimen met appelcompote en een krokant van peperkoek

Warm tussengerecht

Bitterbal van Gans en bospaddenstoelen geserveerd met knolselderij puree en een crème van savora mosterd

Hoofdgerecht

In bockbier zacht gegaarde Wildzwijn wang, knoflookpuree,geroosterde bospeen en eigen jus

Hoofdgerecht

Rosé gebraden Hertenrugfilet met parelgort,duvaralkaas, lavas jus en popcorn van quinoa en buikspek

Dessert

Mini magnum van vanille parfait en pure chocolade geserveerd met bosfruit, karamel en hazelnoot spongscake


Uiteraard staan er ook verschillende wildgerechten op onze menukaart. Onze koks Eric Pascal en Hilbert Jan zetten binnenkort in plaats van hun koksmuts hun gifgroene jagershoedje weer op, met alle gevolgen van dien. Hun trofeeën zijn vanaf half oktober op onze vernieuwde kaart te vinden. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe kaart vanaf dinsdag 13 oktober.