wildavond op vrijdag 11 november

De wildavond op vrijdag 28 oktober was al heel snel helemaal volgeboekt. Daarom hebben wij besloten om een tweede wildavond te organiseren op vrijdag 11 november. Ook voor deze avond nodigt De Vroolijke Frans avontuurlijke types en wildliefhebbers met klem uit om te komen proeven wat het wildseizoen zoal te bieden heeft. Op vrijdag 11 november serveren wij om 17.30 uur een koud en warm wildbuffet. Reserveren wordt warm aanbevolen. Onze koks Pascal, Hilbert Jan en Lisa bereiden voor u een koud en warm wildbuffet, bestaande uit:

Koud:

• Salade van rucola en rosé gebakken duivenborst met pijnboompitten en een dressing van rode ui en honing
• Spinaziesalade met eendenrillette en vijg
• Bospaddenstoelensalade met zwijnsham en hazelnoten
• Salade van pastinaak met gerookte ganzenborst
• Carpaccio van hert met truffelcrème
• Paté van ree en ganzenlever met appel-perenchutney
• wildsoepje met cranberries
Dit alles geserveerd met biologisch bruin- en witbrood en kruiden- en truffelboter

Warm:
• Spareribs van zwijn op onze eigen houtskoolbarbecue gegrild
• Fazantschotel met zuurkool, pruimen en een jus van jeneverbes
• Duo van hertenbiefstuk en saucisse van zwijn met hazelnoot en eekhoorntjesbrood
• Stoofpot van hert en zwijn op smaak gebracht met peperkoek
• Aardappel met knolselderijpuree
• Rode kool met honing en kaneel
• Stoofpeertjes
• Gemengde wintergroenten

De prijs van bovenstaand buffet bedraagt € 37,50 per persoon.

Optioneel, ter afsluiting:
• Vanille ijs met warm rood fruit en slagroom € 5,00
• Dame blanche € 5,00

Ook wordt op deze avond, wegens groot succes, opnieuw de specifieke najaars-/wildwijn worden geserveerd:
DOC Primitivo di Manduria, een violet rode vlezige wijn met lichte en
verfijnde aroma’s. Fluweelzacht, vol en harmonieus; € 24,50 per fles.

jachthoornblazers