Wij staan klaar voor u

Het team van de Vroolijke Frans staat te trappelen om u te ontvangen.  De uitspanning in het buitengebied van Brummen heeft  natuurlijke ruime terrassen met meer dan voldoende ruimte om iedereen een sfeervol en veilig plekje te bieden. Ook het restaurant is ingericht om u gastvrij en veilig te ontvangen. Wij zijn open van dinsdag t/m zondag vanaf 11 uur. Voor lunch en diner dient u te reserveren. Dat kunt u doen via het reserveringsformulier of bellen naar 0575-561719


Uiteraard dienen wij ons te houden aan de voorschriften van het RIVM en de hygiëne-voorschriften. Daarom de volgende maatregelen voor uw en onze gezondheid:
» Iedere tafel op het terras en in het restaurant staat op 1½ meter afstand.
» Ook gasten uit verschillende huishoudens zullen 1½ meter
van elkaar geplaatst moeten worden. Voor een tafel met 2 personen of meerdere personen uit een huishouden geldt deze regel niet.
» Bij aankomst van gasten wordt u gevraagd naar uw gezondheid, dit geldt ook voor het terrasbezoek. Gasten dienen bij aankomst de handen te reinigen.
» Gasten dienen in verband met de routing de aanwijzigingen van onze medewerkers op te volgen.
» Het is toegestaan aan tafel te serveren, onze medewerkers proberen echter zo veel mogelijk de 1½ meter afstand van gasten en collega`s in acht te nemen. Wij verwachten dit ook van onze gasten.
» In verband met de hygiëne-voorschriften zullen onze medewerkers ieder half uur de handen reinigen, worden de werkplekken & toiletten ieder uur gereinigd en worden tafels, stoelen en menukaarten na ieder gebruik schoongemaakt.