Wij staan klaar voor u (ook op dinsdag)

Het team van de Vroolijke Frans staat te trappelen om u weer te ontvangen.  De uitspanning in het buitengebied van Brummen heeft  natuurlijke ruime terrassen met meer dan voldoende ruimte om iedereen een sfeervol en veilig plekje te bieden. Ook het  restaurant is ingericht om u gastvrij en veilig te ontvangen.  Voor lunch en diner in het restaurant dient u wel te reserveren. Dat kunt u doen via het reserveringsformulier

Vanaf de eerste week in juni is de Vroolijkheid zes dagen in de week geopend vanaf 11 uur. De extra openingsdag op dinsdag wordt geïntroduceerd met speciale verrassingen bij de lunch en het diner. Op alle dinsdagen in juni krijgt u bij de lunch een j’usdorange gratis en bij een driegangen diner is het dessert op onze rekening.


Uiteraard dienen wij ons te houden aan de voorschriften van het RIVM en de hygiëne-voorschriften. Daarom de volgende maatregelen voor uw en onze gezondheid:
» Iedere tafel op het terras en in het restaurant staat op 1½ meter afstand.
» Ook gasten uit verschillende huishoudens zullen 1½ meter
van elkaar geplaatst moeten worden. Voor een tafel met 2 personen of meerdere personen uit een huishouden geldt deze regel niet.
» Bij aankomst van gasten wordt u gevraagd naar uw gezondheid, dit geldt ook voor het terrasbezoek. Gasten dienen bij aankomst de handen te reinigen.
» Gasten dienen in verband met de routing de aanwijzigingen van onze medewerkers op te volgen.
» Het is toegestaan aan tafel te serveren, onze medewerkers proberen echter zo veel mogelijk de 1½ meter afstand van gasten en collega`s in acht te nemen. Wij verwachten dit ook van onze gasten.
» In verband met de hygiëne-voorschriften zullen onze medewerkers ieder half uur de handen reinigen, worden de werkplekken & toiletten ieder uur gereinigd en worden tafels, stoelen en menukaarten na ieder gebruik schoongemaakt.