Wij gaan vol goede moed door

Zoals u wellicht heeft meegekregen zijn er weer een aantal maatregelen getroffen waar ook wij ons aan zullen moeten houden. Maar wat betekent dit voor de Vroolijke Frans? Hieronder ziet u een overzicht van de veranderingen voor de komende 3 weken:

Aangepaste sluitingstijd

Vanaf zaterdag 13 november moeten wij de deuren om 20.00 uur sluiten. U kunt daarom voor het diner bij ons reserveren tussen 16.00 uur en 18.30 uur. Naast dat we om 20 uur dicht moeten zijn we ook verplicht alle gasten te placeren op een vaste zitplaats. Dus de dansmoves moeten weer even uitgesteld worden

Aangepaste menukaart

De komende 3 weken hebben we de menukaart gedeeltelijk aangepast. Dit om de kwaliteit die u van ons gewend bent te waarborgen en iedereen een rustige en gezellige avond te gunnen met de juiste aandacht van ons.

Nieuw! Een DVO’tje (Dessertje voor onderweg)

Redt u het net niet om nog een dessertje te nemen voor 20 uur?
Dan kunt u bij ons de dessertjes eventueel meenemen voor
onderweg of lekker thuis bij de kachel😉

Wilt u lekker lunchen? Dan kunt u tot 15 uur van onze lunchkaart bestellen en vanaf 16 uur van de diner kaart.

U kunt ons helpen door op een eerder tijdstip te reserveren en ons gezellig te blijven bezoeken.

Cultuur gaat deels door

De cultuuravonden zullen t/m december helaas niet doorgaan. Dat wil zeggen dat de “Ode aan de dijk” wordt uitgesteld. De nieuwe datum voor dit optreden wordt gepland.  De kaarten blijven geldig! Wilt u toch uw kaartje inleveren en uw geld terug? Dan kunt u deze bij de Vroolijke Frans inleveren tot 1 december. De niet betaalde reserveringen voor een kaartje vervallen.
Ook de Jimi Hendriks Covertijd zal niet door kunnen gaan dit jaar en wordt verplaatst naar februari.

Maar cultuur op zondag gaat gewoon door dus zondag 21 november Full Circle, zondag 5 december Sir No Sir en zondag 12 dec de Diksie Krekkers gaan gezellig door. Hiervoor geldt wel dat men een vaste zitplaats moet hebben dus dan kunt u lekker op uw stoel mee genieten.

Rond 3 december zullen we weer nieuwe informatie krijgen wat betreft de maatregelen die dan gaan komen. Zodra wij hier meer over horen laten we u dit uiteraard weten.

Voor nu wensen wij u hele fijne dagen en we zien u graag bij de Vroolijke Frans!