(vroolijke) BroekRock op 14 juni

Op zondag 14 juni is er voor de vierde keer een kleinschalig popfestival in de tuin (bij slecht weer in de zaal) van Uitspanning de Vroolijke Frans: De toepasselijke naam voor deze happening is (vroolijke) BroekRock. Dit jaar is het thema ‘The ladies rule…..’ Op het podium staan 3 bands waarbij vooral dames die de toon zetten. De optredens starten om 14.00 uur en gaan door tot 17.00 uur. De entree is zoals gebruikelijk gratis.
Op het podium zullen zich in een gezellige en intieme sfeer muzikanten presenteren die het succesvolle culturele programma van de Vroolijke Frans extra luister bijzetten. Achtereenvolgens zullen optreden What’s Next uit Eerbeek, Hey Sister Go Sister uit Zutphen en BackRow uit Brummen. Bij slecht weer vinden de optredens in de zaal plaats.

 

What’s Next
De 6-koppige coverband What’s Next bestaat uit gitarist Rob, bassist René, toetsenist Wouter en drummer Pascal. Inge en Wilma zorgen voor de zang. Het is een all-round coverband en bestaat uit ervaren muzikanten die op enthousiaste wijze invulling geven aan ieder optreden. Met een gevarieerd repertoire (easy listening, disco, 80’s, Nederlandstalig en het beste van nu) staan zij garant voor een aanstekelijk swingende opening van BroekRock .

 

Hey Sister Go Sister
Een rock ’n soul band uit Zutphen die op 14 juni voor het eerst samen op de planken staat.
Wie kent ze niet, grootheden als:
Pat Benatar, Melissa Etheridge, Tina Turner, Alannah Myles, Patty Labelle, Christina Aguilera, Anouk, Joss Stone en ga zo maar door…… Hey Sister Go Sister is een nieuwe coverband die zich onderscheidt door alleen nummers te spelen van Pop, Rock en Soul Ladies vanaf de jaren 70 tot nu. De twee frontvrouwen, Bibi en Chantal, staan garant voor een wervelende show.

 

Backrow
Backrow timmert als Top-100 coverband al meer dan 10 jaar aan de weg. De band bestaat uit acht personen, waaronder drie getalenteerde, charmante zangeressen en een charismatische zanger. Daarnaast bestaat de band uit vier bevlogen, ervaren muzikanten. Het repertoire is breed en toegankelijk voor zowel jong als oud. Van top 40-hits tot danceclassics, van rock tot Zuid-Amerikaans, disco en uiteraard ontbreken de meezingers niet! Kortom, een groot feest!
Backrow is van alle markten thuis en laat zich graag inspireren door actuele hits Een mooie afsluiter voor een vroolijk festival.