Vroolijk programma rond Kerst

Uitspanning de Vroolijke Frans heeft ook dit jaar weer een uitgebreid programma rond de kerstdagen met voor iedereen wat wils. Van de kerstborrel onder de bluestonen van Slow Train via het Kerstdiner op de beide kerstdagen naar de Brummense popquiz op Derde Kerstdag en de afsluiting met Carbidschieten op oudejaarsdag.
Kerstborrel met blues van Slowtrain
Alle sfeerproevers die nog even de drukte van de kertsdagen willen ontlopen worden zondag 24 december uitgenodigd voor een kerstborrel, glüh­wein ,warme chocolademelk en verrassende hapjes. Daarnaast wordt deze gezellige middag van 14.30 tot 17.00 uur muzikaal opgeluisterd door Slowtrain. Het duo zingt liedjes van Van blues tot ballade
Popquiz
Op derde kerstdag (woensdag 27 december) is De Vroolijke Frans weer de plek voor de gezelligste popquiz uit onze regio. De avond begint met de culinaire opwarmer het popbuffet om 17.30 uur. Kosten hiervoor zijn €20,-. De quiz begint stipt om 20.00 uur. Wie is dé Leo Blokhuis van Brummen en wint de Hans Broer troffee? De entree is € 2,50. Voorverkoop tickets bij Primera in Brummen, Hendriks in Eerbeek en de Vroolijke Frans.

Vroolijk Oudjaar uitluiden
Op zondag 31 december zal het jaar weer op de traditionele manier worden afgesloten. Dat betekent dat er vanaf 14.30 uur weer luide knallen zullen klinken door het carbidschieten met oude melkbussen. Om 18.00 uur is het tijd voor het allerlaatste rondje van 2017!!! en maken we ons op voor een een nieuw, bruisend en vooral Vroolijk 2018.