4-ACRES vervangt Miss Tuesday bij opening cultuurseizoen

De band 4-ACRES zal de opening verzorgen van het cultuurseizoen op zondag 13 januari in Uitspanning de Vroolijke Frans in Broek/Brummen. Het optreden van de ‘jaren 60’ band start om 14.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.
De aangekondigde band Miss Tuesday kan helaas niet optreden wegens ziekte van de drummer.

4-Acres ontleent haar naam aan het dorpje waar ze hun thuishonk hebben: Vierakker. De muziek die 4-ACRES maakt is een stijl met accenten van de early sixties. De meeste muzikanten zijn ofwel geboren in de jaren zestig ofwel hebben ook hun roots in bands uit die tijd. In ieder geval hebben allen een uitgebreid bandverleden met uitschieters van punk tot klassiek. Die muziek stijlen brengen ze bij dit optreden in de Vroolijkheid niet ten gehore.”We houden het op onze beleving van de sixties”.4-ACRES bestaat uit: Roy Nolten: zang, Victor Macaré: gitaar en zang, Veronique Nijkamp; keyboards en zang, Dick Kerkmeijer: piano en zang, Edward Harmsen: drums en Fred de Lange: bas
Weer een niet te missen optreden in hét cultuurhuis van Broek.
Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kunt u vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719.