Eten, drinken en cultuur: alles komt tijdens de paasdagen op 12 en 13 april bij elkaar bij Uitspanning De Vroolijke Frans. Op beide paasdagen kunt u vanaf 11.00 uur genieten van een heerlijke paasbrunch en vanaf 17.00 uur een uitgebreid Paasdiner. Reserveren is aanbevolen .
De Paasbrunch wordt ook dit jaar bij ons uitgeserveerd. U hoeft dus niet aan te sluiten bij een buffet maar wij serveren persoonlijk bij u aan tafel zodat u kunt genieten van de intieme sfeer met familie en vrienden. Voor de kinderen is er vanaf 14.00 uur op beide dagen eieren zoeken in de tuin van De Vroolijke Frans. Een mooie paashaas voor degene die de meeste eieren vindt.
Bij het Paasdiner kunt u een keuze maken uit onze menukaart of voor het het speciale Paasmenu. De samenstelling van de Paasbrunch en het Paasmenu is als volgt:
DE PAASBRUNCH
Alle gerechten worden op tafel uitgeserveerd
Soep – keuze uit:
- Romige aspergesoep met ei en ham
- Tomkhakai met gerookte kip en shiitake
- Voor de kids tomatensoep met balletjes
Op tafel
- Verse mini broodjes
- Mini Croissantjes
- Suiker brood van biologische bakker Verbeek
- Paasbrood
Voor op broodjes
- Gebraden dungesneden rosbief
- Flinterdunne seranoham
- Ossenworst met truffel mayonaise
- Dun gesneden kippendij
- Gerookte zalm
- Room brie
- Geitenkaas met honing
- Eiersalade met uitgebakken spek
- Roomkaas
Daarnaast ook nog
- Gekookt eitje
- Quiche met tomaat, mozzarella en basilicum
- Mini salade garnaaltjes, surimi, appel en komkommer
- Chocolade taartje
- Muffins
- Macarons
Extra voor de kinderen
- Hagelslag
- Jam
- Mini pizzaatje
- Poffertjes met poedersuiker
U kunt tijdens al deze lekkernijen, onbeperkt gebruik maken van de volgende dranken
- Huisgemaakte smoothie
- Verse jus d’ orange
- Melk en karnemelk
Optioneel als afsluiter: €5,-
- Advocaatroomijs met gekarameliseerde nootjes en slagroom
- Voor de kids vanille-ijs met karamelsaus en slagroom
Paasbrunch 2020
€ 29,50 voor volwassenen
€ 17,50 voor kinderen
PAASDINER MENU
Kan besteld worden naast de gewone a la carte
Voorgerecht
Torentje van huisgerookte zalm met wonton, wasabi, soja en wasabi
Hoofdgerecht
Gebakken lamsrump met gegrilde groente, aardappelgratin en lamsjus
Nagerecht
TarteTatin van peer, met pure chocolade mousse en yoghurt ijs