Vermaak voor Jong en Oud bij de Broekse Kermis

Op zondag 6 september is het weer Broekse kermis. Om 13.00 zal de vlag worden gehesen door de koning en koningin van Broek op het terrein van de Vroolijke Frans waarmee de Broekse Kermis formeel wordt geopend. Op en rond de uitspanning in Broek is dan traditiegetrouw vermaak voor met name jong maar ook voor oud.

Het hijsen van de vlag is ook het startsein voor de themaspelletjes. De kinderen uit Broek in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar strijden dan om de podiumplaatsen. Het thema van dit jaar is ‘Boerenlandleven’. Iedereen is welkom op het sfeervol ingerichte terrein. Behalve de themaspelletjes en het vogelschieten (beiden alleen voor genodigden) zijn er tal van andere folkloristische activiteiten voor een ieder.Het belooft weer een heel gezellige middag te worden.

Traditiegetrouw zal het Broekse harmonie-orkest La Fraternité de muzikale omlijsting verzorgen van het kermisgebeuren. Om de feestvreugde extra te vergroten speelt Wim Timmer vanaf 14.30 uur live op het terras van de Vroolijkheid. Wim Timmer is allround muzikant en bekend gezicht bij menig feestje en zorgt er altijd voor dat de muzikale omlijsting perfect voor elkaar is. Dat wordt dus meedeinen zingen of voor de echte liefhebbers dansen op de tonen van bekende golden oldies en en hits van deze tijdbroekse kermis