The Maddoxs openen cultuurseizoen op 14 januari

Ze zijn na jaren weer terug in de Vroolijkheid en hebben er veel zin in. The Maddoxs openen op zondag 14 januari het cultuurseizoen van het nieuwe jaar in Uitspanning de Vroolijke Frans in. Het optreden van de jaren ‘60/’70 band start om 14.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

De band Maddoxs is oorspronkelijk opgericht in 1964 en speelde veel rock ‘ n roll en blues. In die tijd trad de band veel op in Duitsland en bracht het een single uit met 2 eigen nummers: Searching en Never realized. In 2008 heeft de band een reünieconcert gegeven in De Vroolijke Frans. Dit was zo succesvol dat men besloot de draad weer op te pakken. De bezetting van Maddoxs bestaat uit Luc Messelink (zang en mondharmonica), Cees Terwel (sologitaar en saxofoon), Hans Lindeboom (slaggitaar en zang),  Jos Dammers (drums) en Reggy Keuter (basgitaar).

Het huidige repertoire bestaat uit nummers van Them , Van Morrison, Rolling Stones, The Hunters, Q 65, Outsiders, Shadows, Chuck Berry en andere zestiger- en zeventiger jaren muziek.
Weer een niet te missen optreden in hét cultuurhuis van Broek.