Sabien Bouw in de Vroolijke Frans

Op zondag 26 maart speelt de Opkomend singer/songwriter Sabien Bouw in de Vroolijke Frans in Oeken/Broek. Het optreden is in het café-restaurant en is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur.

Sabien Bouw (20) is geboren in Garderen en tegenwoordig woonachtig in Nieuw-Milligen. Op haar 13e kreeg Sabien als verrassing een gitaar en is meteen op les gegaan. Door haar gitaarleraar werd Sabien aangemoedigd te gaan zingen. Een stap die ze pas jaren later durfde te maken. Steeds meer kwam het talent van haar naar boven.

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Samen met pianist Fanuel Coenraad is Sabien begonnen aan het schrijven van eigen nummers. In de Studio van producer Martijn Heijmans in Hilversum zal de komende maanden hard gewerkt gaan worden om voor de zomer 2 singles uit te brengen.

Sabien laat zich inspireren door haar liefde voor Country en Pop en dat is vooral in haar nummers terug te horen. Ze wordt hierdoor vaak vergeleken met de Ilse de Lange, niet alleen door haar stem maar ook door haar nuchtere en realistische kijk en vooral haar liefde voor muziek.

Een jaar geleden wist Sabien nog niet of een muziekcarrière wel iets voor haar is. Maar nu,  in  2017 is zij vol overtuigd dat zij dit jaar heel graag de wereld haar stem en muziek wil laten horen. Met heel veel plezier en enthousiasme, zal Sabien Bouw de verrassing van 2017 worden.