Reserveren voor een Vroolijk Kerstfeest

Wij blijven optimistisch en gaan er vanuit dat we u met de kerstdagen in ons restaurant mogen begroeten. Kerstfeest vieren bij De Vroolijke Frans kan dit jaar zowel op de eerste tweede als derde kerstdag. Ons restaurant zal dan uiteraard omgetoverd zijn in kerstsfeer. Op de drie kerstdagen kunt u vanaf 12.00 uur genieten van een luxe viergangen lunch en vanaf 17.00 uur een uitgebreid vijf-gangen diner. U kunt nu reeds reserveren door ons te bellen op 0575-561719 te mailen naar info@devroolijkefrans.nl of via het reserveringsformulier


Kerst Lunch  € 37,50

Aankomst tussen 12:00 en 12:30 verblijf tot max 15:00

Amuse

Mousse van bataat met uitgebakken kaantjes en nootmuskaat olie

Soep

Bospaddenstoelen bouillon met schuim van anijs champignons 

Of

Wildbouillon met een truffelroomkraag

Hoofdgerecht

  • Herten biefstuk met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus
  • Krokant gebakken kabeljauw filet met geroosterde witlof en soubisesaus
  • Parelhoen gevuld met een farce van tuinkruiden en pistache geserveerd met een noten jus
  • Biet Wellington geserveerd met mousseline en bietenstroop

Granddessert

Proeverij van desserts, verrassing van de keuken brigade


Kerst Diner  € 49,50

Aankomst vanaf 18:00

Amuse

Mousse van bataat met uitgebakken kaantjes en nootmuskaat olie

Koud voorgerecht

  • Huis gerookte zalm met zoetzure groenten en wasabicreme
  • Nagelholt geserveerd met vijgen, witlof en een rode portstroop
  • Tartaar van tomaat geserveerd met Burataen verse pesto

Soep

Bospaddenstoelen bouillon met schuim van anijs champignons 

Hoofdgerecht

  • Herten biefstuk met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus
  • Krokant gebakken kabeljauw filet met geroosterde witlof en soubisesaus
  • Parelhoen gevuld met een farce van tuinkruiden en pistache geserveerd met een noten jus
  • Biet Wellington geserveerd met mousseline en bietenstroop

Granddessert

Proeverij van desserts, verrassing van de keuken brigade

Kinderkerstmenu: € 17,50

Amuse:  

verassing  

Voorgerecht:

watermeloen met rauwe ham 

Soepje:

tomatensoep 

Hoofdgerecht keuze uit: 

  • Zalm met pasta en botersaus 

Of 

  • Krokante kip met frietjes 

Nagerecht 

Petit grand dessert