Als we open zijn…
Reserveren voor Kerst

Wij blijven optimistisch en gaan er vanuit dat we u met de kerstdagen in ons restaurant mogen begroeten. Kerstfeest vieren bij De Vroolijke Frans kan dit jaar zowel op de eerste tweede als derde kerstdag. Ons restaurant zal dan uiteraard omgetoverd zijn in kerstsfeer. Op de drie kerstdagen kunt u vanaf 12.00 uur genieten van een luxe viergangen lunch en vanaf 17.00 uur een uitgebreid vijf-gangen diner. U kunt nu reeds reserveren door ons te bellen op 0575-561719 te mailen naar info@devroolijkefrans.nl of via het reserveringsformulier


Kerstlunch – € 37,50

Aankomst tussen 12.00 en 12.30 uur. Verblijf tot uiterlijk 15.00 uur

Amuse

  • Mousse van bataat met uitgebakken kaantjes en nootmuskaat olie

Soepen

  • Bospaddenstoelen bouillon met schuim van anijs champignons
  • Wildbouillon met een truffelroomkraag

Hoofdgerechten

  • Herten biefstuk met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus
  • Krokant gebakken kabeljauw filet met geroosterde witlof en soubisesaus
  • Parelhoen gevuld met een farce van tuinkruiden en pistache geserveerd met een noten jus
  • Biet Wellington geserveerd met mousseline en bietenstroop

Grand dessert

  • Proeverij van desserts, verrassing van de keukenbrigade


Kerstdiner – € 49,50

Aankomst vanaf 18.00 uur

Amuse

  • Mousse van bataat met uitgebakken kaantjes en nootmuskaat olie

Koud voorgerechten

  • Huisgerookte zalm met zoetzure groenten en wasabicreme
  • Nagelholt geserveerd met vijgen, witlof en een rode portstroop
  • Tartaar van tomaat geserveerd met Burata en verse pesto

Soep

  • Bospaddenstoelen bouillon met schuim van anijs champignons 

Hoofdgerechten

  • Herten biefstuk met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus
  • Krokant gebakken kabeljauw filet met geroosterde witlof en soubisesaus
  • Parelhoen gevuld met een farce van tuinkruiden en pistache geserveerd met een noten jus
  • Biet Wellington geserveerd met mousseline en bietenstroop

Granddessert

  • Proeverij van desserts, verrassing van de keukenbrigade

Kinderkerstmenu – € 17,50

Amuse  

  • Verrassing  

Voorgerecht

  • Watermeloen met rauwe ham 

Soepje

  • Tomatensoep 

Hoofdgerechten 

  • Zalm met pasta en botersaus 
  • Krokante kip met frietjes 

Nagerecht 

  • Petit grand dessert