PROEF DE HERFST: streekbieren streekproducten en nog veel meer op 25 oktober!

roots2In het kader van het Roots in the Woods festival dat dit jaar in de gemeente Brummen georganiseerd wordt is er bij de Vroolijke Frans op zondagmiddag 25 oktober vanaf 13.00 uur van alles te beleven! Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en markt. En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje! Ook daar wordt voor gezorgd.
Een middag proeven van de bieren die gebrouwen worden in de kleinere brouwerijen zoals Bronckhorster uit Rha, Brouwerij Wittenburg Zevenaar
T’ Goeye Goet, brouwerij openluchtmuseum Arnhem, Slijterij van Pernis, Arnhems bier, Texels, de Veluwse Schavuijt en Davo bier uit Deventer. Dit alles omzoomd met kraampjes waar streekproducten worden aangeboden.
Verhalenverteller Willem Houtwal zal de luisteraars meenemen in zijn werkelijkheid en waarneming van de veluwezoom en er is mogelijkheid om de directe omgeving te verkennen in een boswandeling onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten. Natuurlijk mag livemuziek hierbij niet ontbreken. Die zal verzorgd worden door Wolfram Reisiger met het trio Any O’Time. De aanstekelijke muziek van dit trio bestaat uit heerlijke blues, gekke jazzy en absurde honkytonk-achtige muziekjes. De muzikanten hebben allemaal verschillende muzikale achtergronden: Ierse folk, klassiek, klezmer, bluegrass, Franse chansons en Nederlandstalig
Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis. Plaats van handeling; In en rond de Kleine Frans…..