de Brummense POPQUIZ

Op derde kerstdag (zondag 27 december) is De Vroolijke Frans weer de plek voor de gezelligste popquiz uit onze regio. dus wees erbij op zondag 27 december. De quiz begint stipt om 20.00 uur. Het door chefkok Pascal Elshof samengesteld popbuffet dat om 18.00 uur begint is volgeboekt.

 

voorbereiding popquiz

De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen. De vijfde editie biedt weer een gevarieerd programma waarbij het natuurlijk vooral draait om de muziekkennis! De succesformule van voorgaande vier jaren is ook dit maal weer van stal gehaald: van beeldfragmenten tot korte intro’s van tracks, van regionale festivals tot internationale topacts, van muziek uit de jaren zestig tot heden. Alles komt voorbij. En natuurlijk wordt het publiek ook dit jaar weer actief betrokken, dus ook als je niet als team deelneemt, kun je op een ongedwongen manier meedoen en genieten van het vragenvuur en de gezellige ambiance!

Informatie
Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummenpopquiz 2015.