Nieuwe (lente) menukaart

Sinds kort is de nieuwe menukaart ingegaan. Onze koks Pascal en Hilbert lieten hun lentekriebels de vrije loop en zullen u verwennen met passende seizoensgerechten. Daarbij mogen de asperges uiteraard niet ontbreken. De mannen hebben ze verwerkt in de voorgerechten als salade met lamsham en de gebonden aspergesoep. Maar ook op de inmiddels razend popuaire etagere, met een keur van al onze voorgerechten, ontbreken ze niet. Bij de hoofdgerechten zien we ze terug op traditionele wijze met (Veluwse) ham, ei en botersaus, met zalm of als vegetarische tompouce. Daarnaast zijn er op de kaart verrassende gerechten te vinden zoals garnalencroquetjes met kappertjesmayonaise . Of wat dacht u van een trio van lamsrack, lamskotelet en saucisse van lam. Als afsluiter suikerbrood met citroenroomijs van ijsboerderij Dommerholt. U kunt de nieuwe menukaart vinden op deze website onder menukaart.