Nieuwe (lente) menukaart

Sinds woensdag is de nieuwe menukaart ingegaan. Onze koks Pascal en Hilbert lieten hun lentekriebels de vrije loop en zullen u verwennen met passende seizoensgerechten. Daarbij mogen de asperges uiteraard niet ontbreken. De mannen hebben ze verwerkt in de voorgerechten als salade met serano-ham en de gebonden aspergesoep. Daarnaast introduceren wij de salade met zachte geitenkaas met een bieterbal (bitterbal met bietenvulling). Bij de hoofdgerechten zien we een Lamsstoofpotje met lentebok en raapstelenstamppot en natuurlijk de asperges op traditionele wijze met (Veluwse) ham, ei en botersaus, maar ook een gebakken meerval met een kruidenkorstje. Ook ontbreken de vegetarische gerechten niet zoals een heerlijke hartige taart van bladerdeeg met een vulling van witte en groene asperges. Als afsluiter een ‘bombe’ van witte chocolademousse en chocolade-ijs, aan tafel overgoten met chocoladesaus, kortom een verrassend effect en een streling voor de tong!
U kunt de nieuwe menukaart vinden via de pagina ‘menukaart’ op deze site.