Herfstfestival Broek

Streekbieren streekproducten en livemuziek.

 

Kom de herfst proeven tijdens het kleinschalige festival ‘Herfstfestival Broek’ op zondag 21 oktober. Er valt van alles te beleven!  Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en livemuziek. Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis. Plaats van handeling; In en rond de Kleine Frans en bij slecht weer gewoon binnen in de zaal…

 

Dit jaar extra aandacht voor streekproducten bij zo’n 20 standhouders. Van honing , kaas, chocolade, kunstnijverheid tot een echte dorpsbarbier. Een middag proeven van de bieren die gebrouwen worden in de kleinere brouwerijen zoals Bronckhorster uit Rha, Texel’s bier, Brouwerij ’t IJ en brouwerij Romondt uit Dieren.Als klap op de vuurpijl tappen we ook een heel toepasselijk IPA bier van brouwerij Brouwersnös; de Frolijke Frans! En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje! Ook daar wordt voor gezorgd door accordeonist Gerrit Sangers.
Dit alles omzoomd met kraampjes van de streekproductenmarkt. Bij Sous Chef Luuk Wagenaar kunt u enkele heerlijke gerechten proeven die bij de herfst passen als voorproefje op onze nieuwe menukaart.  U kunt de directe omgeving verkennen in een boswandeling in ’t Leusveld die start om 14.00 uur onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten.