Herfstfestival Broek: Streekbieren streekproducten en livemuziek

 

Kom de herfst proeven op zondag 15 oktober tijdens het kleinschalige Herfstfestival bij de Vroolijke Frans in Broek/Brummen. Er valt vanaf 13.00 uur van alles te beleven!  Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en streekproductenmarktmarkt. En bij een lekker biertje hoort natuurlijk een lekker muziekje! Ook daar wordt voor gezorgd. Daarnaast kunt u wandelingen maken met een boswachter.

Een middag proeven van de bieren die gebrouwen worden in de kleinere brouwerijen zoals Bronckhorster uit Rha, Texel’s bier. DAVO bieren uit Deventer en de nieuwe brouwerij Romondt uit Dieren. Dit alles omzoomd met kraampjes waar streekproducten worden aangeboden. U kunt de directe omgeving verkennen in een boswandeling in ’t Leusveld onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Natuurmonumenten. De boswachter vertrekt om 14.30 uur.  Natuurlijk mag livemuziek hierbij niet ontbreken. Die zal verzorgd worden door het duo Slow Train met vooral bluesnummers.

Het evenement start om 13.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De entree is gratis. Plaats van handeling;  In en rond de muziektent en veranda voor de Vroolijke Frans….. Het is een buitenfestival dus bij regen gaat het niet door. Bel voor informatie 0575-561719