De Vroolijke Frans draagt stokje over

Vanaf  1 juli zijn bedrijfsleider Pascal Elshof en Chef-kok Eric Elzinga de nieuwe eigenaren van Uitspanning De Vroolijke Frans in Brummen.  Zij nemen het stokje over van de huidige eigenaren die de horecagelegenheid uitbouwden tot de  veelzijdige uitspanning in het buitengebied in het buurtschap Broek.

Ruim 12 jaar geleden namen Jan Dragt, Johan de Hoop en Theo van Enckevort de Vroolijke Frans over van de familie Hietbrink en startten het avontuur om het bedrijf te transformeren naar de Vroolijkheid van nu.  De slogan ‘Eten,Drinken en Cultuur’ werd inhoud gegeven en velen in de wijde omgeving van Brummen weten De Vroolijke Frans inmiddels te vinden voor een drankje diner bijeenkomst feest of om te genieten van een festival of optreden. Dit alles werd mede opgebouwd dankzij de inzet van een vast hecht team van medewerkers die vrijwel allen vanaf het eerste uur bij de uitspanning in dienst zijn. Pascal Elshof, die startte als chef-kok maar doorgroeide naar bedrijfsleider, is een van hen en kent het bedrijf op zijn duimpje. Hij is dan ook trots dat hij de mogelijkheid krijgt om deze stap te zetten: “het vertrouwen en de ruimte die we altijd al kregen krijgt op deze manier een bijzonder vervolg. Wij zien het vaste fundament dat de 3 mannen in de afgelopen jaren gelegd hebben als stevige basis voor een mooie toekomst” Hij neemt het bedrijf over met de huidige chef-kok Eric Elzinga die een aantal jaren geleden met veel ambitie aan zijn functie in De Vroolijke Frans begon. Die ambitie krijgt nu een logisch vervolg in deze nieuwe stap. Voor de gasten zal er weinig veranderen omdat de nieuwe directie doorgaat met het huidige succesvolle concept en de daarbij horende activiteiten. Zij kunnen daarbij rekenen op de ondersteuning van de huidige eigenaren die de komende jaren hand en spandiensten blijven verlenen om de continuïteit te waarborgen. Zij blijven daardoor betrokken en zijn  heel blij met deze nieuwe stap: “wij hebben alle vertrouwen in een succesvolle toekomst van de Vroolijkheid met Eric en Pascal aan het roer”

Gezien de overvolle agenda in deze periode zal er later dit jaar op een feestelijke manier met het voltallige personeel aandacht worden besteed aan de overdracht.