02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

Voorgerechten
Tartaar van hert
Ingelegde beukenzwammen, ”Parmezaan” van eidooier geserveerd met truffelmayonaise
14
Proeverij van wild
Huisgemaakt kroketje van hert, paté van wildzwijn en rilette van eend
15
Gerookte zalm met furikake
Komkommer crème, glasnoedels, wakame en wasabi mayonaise
13
Cannelloni van knolselderij met artisjok
Gevuld met jonge geitenkaas, groene asperges, tomaat en peterselie
11
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het Ijsselvallei rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
14
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
9
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
7
Pompoensoep
Gemaakt van geroosterde pompoen en zoete aardappel
8
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.