02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

Voorgerechten
Vitello tonnato
Rosé gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise en krokante kappertjes
14
Rillette van forel
Suikersla, mierikswortelmayonaise en spaghetti van zoetzure wortelen
12
Tompouce van geitenkaas
Krokant bladerdeeg met tomatentapenade, geitenkaas, rucola en aceto balsamico stroop
12
Gerookte eendenborst
Dun gesneden eendenborstfilet, noedelsalade, sesam, koriander en geroosterde cashewnoten
13
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het Ijsselvallei rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
14
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
9
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
7
Pomodori soep
Geserveerd met huisgemaakte kaasstengel en mascarpone
8
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.