02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

 
 
Voorgerechten
Gegrilde Botermakreel
Op een bedje van geroosterde suikersla, vekelsalade en krokant brickdeeg
11,50
Gegrilde asperges en Hollandse blauwaderkaas
Gegrilde witte en groene asperges met een stroop van aceto balsamico, kruidensla en geroosterde pompoenpitten
12,50
Gerookte Lamsham
Geserveerd met witlof, vijgen, geroosterde hazelnoten en een rode uien compote
10,50
Dun gesneden biet
Geserveerd met geitenkaas, gepofte quinoa, walnoot, rucola en een yoghurt crème
13,50
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,95
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,95
Asperge soep
Romige soep van asperges en bieslook
6,95
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.