02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

 
 
Voorgerechten
Poke bowl met biefstukreepjes of gamba’s
Geserveerd met edamame boontjes, mais, zeewiersalade, komkommer, paprika en wasabi-mayonaise
13,50
Gegrilde watermeloen
Geserveerd met serranoham, groene asperges, hazelnoot, stroop van aceto balsamico en Parmezaan
11,50
Caprese
Rucola salade, tomaat, buffelmozzarella met truffel, extra vierge olijfolie en basilicum
10,50
Vitello Tonnato
Dungesneden rosé gebraden kalfsmuis, tonijnmayonaise en krokante kappertjes
12,50
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,95
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,95
Tuinerwtjes soep
Geserveerd met gerookte zalmfilet en crème fraîche
6,95
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.