01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
18
18
19
19
20
20
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
december 2019
december 2019
terras1
terras1

Voorgerechten

Voorgerechten
Oosterse tartaar van gerookte zalm
Tartaar gemaakt van gerookte zalm met sojadressing, wasabi mayonaise, furikake en zeewier
10,75
Caesarsalade gerookte kip
Frisse salade gemaakt van Romeinse sla met daarbij gerookte kip, ei, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, croutons en knoflookdressing
9,75
Carpaccio van geroosterde rode biet
Dungesneden rode biet met daarbij zachte geitenkaas van de bokkesprong, gekarameliseerde pompoenpitjes en een dressing van honing en tijm
9,25
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,95
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,95
Vietnamese pho
Oosterse bouillon met glasnoodles, gerookte kip, shiitake en sesamzaadjes
7,50
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.