02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

Voorgerechten
Oosterse zwaardvis
Gegrilde zwaardvis met noodles, soja, rode curry crème en zoetzure komkommer
11,50
Vitello tonato
Rose gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, rode ui en bruchetta’s
10,50
Salade met biet & geitenkaas
Met gepofte biet, geitenkaas, hazelnoot, honing tijm dressing en mesclun sla
9,50
Salade met gefrituurde kip
Rijkgevulde salade met romeinse sla, gefrituurde kip, avocado, knoflookdressing, gegrilde courgette en pijnboompitten
10,50
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,95
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,95
Tom kha kai
Licht pittige kokossoep met gerookte kip, shiitake en koriander
7,25
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.