02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

Voorgerechten
Gerookte lamsham
Geserveerd met klassieke aardappelsalade, uitgebakken spekjes en crème fraîche
13
Tartaar van zalm
Gepocheerde- en gerookte zalm, geserveerd met avocado-schuim, appel, viseitjes en een dille olie
12
Asperge salade
Gegrilde witte en groene asperges geserveerd met serranoham, machego kaas en een stroop van Pedro Ximenez
12
Dun gesneden biet
Geserveerd met geitenkaas, gepofte quinoa, walnooit, rucola en een yoghurt-crème
10
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het Ijsselvallei rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
14
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
9
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
7
Romige aspergesoep
Geserveerd met witte asperges, dun gesneden bieslook en boerenachterham
8
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.