02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Voorgerechten

Voorgerechten
Oosterse zalm met wonton
Gebrande zalm met furikake, wonton soufflé, zoetzure groenten, shiitake en wasabimayonaise
11,50
Vitello tonato
Rose gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, rode ui en bruchetta’s
10,50
Salade brie brûlée
Met suiker gebrande brie op een frisse salade met appel, vijgenchutney, walnoot en balsamicodressing
9,50
Garnalencocktail
Noorse garnalen met little gem sla, croutons en cocktailsaus
10,50
Voorgerechten uit de streek
Carpaccio van het IJsselvallei-rund
Geserveerd met huisgemaakte pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
12,95
Grolsche champignons
Champignons gebakken in een bierbeslag van Grolsch bier met een knoflooksausje
8,75
Huisgemaakte soepen
Doesburgse mosterdsoep
Romige soep van Doesburgse mosterd met spekjes
6,95
Cappuccino van gevogelte
Licht getrokken bouillon van gevogelte met groente uit eigentuin en een kruidenroomkraag
7,25
Door ons geserveerde broodproducten worden bereid door biologische bakkerij Verbeek uit Brummen.