02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Nagerechten

Nagerechten
Coupe ‘De Vroolijke Frans’
Royale coupe vanille-ijs met gekarameliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
8
Parfait van stroopwafel
Met amarena kersen en mascarpone
9
Tarte tatin
Gemaakt van appels uit eigen tuin geserveerd met kaneel roomijs
9
Leerling-dessert
Afwisselend dessert bedacht door aanstormend talent
8
Hollandse Kaasplank
Oudwijker lazuli ( blauwe juweel), boer’n trots kaas met honing, knoflook en truffel. Reade jutter Terschellinger en Bettine grand cru, oude geitenkaas met kletzenbrood, druifjes, walnoten en appelstroop
15
Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
 
Speciale koffiedesserts
Irish coffee
Koffie, Ierse whiskey en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,75
Spanish coffee
Koffie, Tia Maria en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,75
Italian coffee
Koffie, Amaretto en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,75
French coffee
Koffie, Grand Marnier en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,75
Afkomstig van de wijnkaart, zoet voor op de dessertkaart
pedro ximenez pastora – Barbadillo – Spanje
Intens zoet en complex, met gedroogde vijgen en dadels, niet te zwaar, goede zuren en bitters. Krachtige zoete wijn. Lekker bij zoete desserts, notentaart, pure chocola, dadels, gedroogde vijgen.
5,25
Muscat de Rivesaltes Blanc
Frisse, zoete muscatwijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. De wijn heeft een fraaie, rijke smaak en is 100% biodynamisch.
5,25