02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Nagerechten

Nagerechten
Crème brûlée
Van pistache geserveerd met mandarijnen ijs en geslagen room
8,25
Parfait van vanille
Pure chocolade, vanille parfait, browniecrumble en warm bosfruit
8,75
Peren-cranberry-kruimeltaartje
Warm geserveerd, met mascarpone ijs en kletskoppen
8,75
Coupe ‘De Vroolijke Frans’
Royale coupe vanille-ijs met gekarameliseerde nootjes, advocaatroom en slagroom
7,75
Hollands kaasplankje met kletsenbrood
In as gerolde geitenkaas uit Veulen, Goudse 3 jaar oude oplegkaas, heuvelgrotkaas uit Limburg, Bleu de Wolvega geserveerd met vijgenchutney.
12,50
Al ons ijs wordt voor ons op ambachtelijke wijze geproduceerd door ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.
Speciale koffiedesserts
Irish coffee
Koffie, Ierse whiskey en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,50
Spanish coffee
Koffie, Tia Maria en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,50
Italian coffee
Koffie, Amaretto en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,50
French coffee
Koffie, Grand Marnier en losgeslagen room, geserveerd met chocola.
7,50
Afkomstig van de wijnkaart, zoet voor op de dessertkaart
Pedro Ximenez Cosecha – Montillia – Moriles – Perez Barquero
Cosecha met een zuivere en doorzichtige kleur, waardoor deze wijn erg verschilt van de traditionele PX-wijnen. Nectar van rijp en gedroogd fruit in het aroma. Zijdezacht en soepel in de mond. Heerlijk bij chocolade, vanille-ijs en vele kazen!
4,95
Muscat de Rivesaltes Blanc
Frisse, zoete muscatwijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. De wijn heeft een fraaie, rijke smaak en is 100% biodynamisch.
4,95