02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Gebakken hertenbiefstuk
Geroosterde bospeen en truffeljus
22,50
Duo van kalfssukade en kalfswang
Geserveerd met een stamppotje van spruitjes en eigen jus
23,50
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
21,50
Hoofdgerechten uit de streek
Dikke rib roast van het Veluws landvarken
Geserveerd met een saus van Doesburgse mosterd
19,50
Huisgemaakte wildstoof met peperkoek
Hert, zwijn en haas, daarbij puree en uitgebakken spekjes
22,50
Hoofdgerechten vis
Black tiger gamba’s met knoflook en peterselie
Tagliatelle en jus van strandkrabben
24,00
Op de huid gebakken zalmfilet
Geserveerd met puree en limoen beurre blanc
21,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Pompoencurry met kokos en naanbrood
Gevuld met geroosterde zoete aardappelen, kikkererwten, bloemkool en feta kaas
18,50
Bietenrisotto met walnoot en geitenkaas
Geserveerd met geroosterde biet en bietenstroop
18,50
Broccoli-quiche met rucola
Cashewnoten, geroosterde paprika en cherrytomaatjes
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groente en frisse salade