01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
18
18
19
19
20
20
22
22
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
26
26
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9072[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
december 2019
december 2019
terras1
terras1

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
21,50
Entrecote van het joviander rund
Gegrilde entrecote van het joviander jong rund met daarbij een romige pepersaus
27,50
Stoofpotje van kippendij
Kippendijen gegaard in een roomkaassaus met courgette, aubergine, mais en daarbij basmatirijst
19,50
Hoofdgerechten uit de streek
Ribroast van het veluwsland varken
Gegrilde gepekelde ribroast van het veluws landvarken met een honing-mosterdsaus
21,50
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet met bietenrisotto
Gebakken zalm filet met bietenrisotto en een wittewijnsaus
22,50
Oosterse gamba’s met paksoi
Grote gebakken gamba’s met soja, paksoi en een licht pittige gele curry-kokossaus
25,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Quinoa-taartje met feta en spinazie
Krokant gebakken quinoa-taartje met fetakaas, spinazie en hazelnootjes met daarbij een paprika-tapenade
19,75
Hoofdgerechten veganistisch
Licht pittige gele curry
Groentecurry met kikkererwten, pompoen, paksoi, gele curry, sereh en pinda geserveerd met geurige basmati rijst
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groente en frisse salade