02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten van het land
Varkenshaas
Oversmolten met Kernhem kaas, omwikkeld met spek, geserveerd met een rode port-jus
22
Stoofpot van lam
Geserveerd met een rucola stamppot, zongedroogde tomaat en feta
24
Ierse biefstuk
Gebakken biefstuk geserveerd met een saus van oesterzwammen
24
Surinaamse kipdij
Gemarineerd in trassi, geserveerd met kousenband en huisgemaakte chilisaus
21
Hoofdgerechten uit de streek
Asperges traditioneel
Geserveerd met boerenachterham, gepocheerd ei, krieltjes, peterselie en geklaarde boter
23
Gegrilde Hamburger (200gr)
Van het Ijsselvallei rund met bacon, oude kaas, sla, tomaat, smokey BBQ saus en friet
19
Hoofdgerechten uit de zee
Bouillabaise
Geserveerd met geroosterd brood en rouille
25
Zalmfilet
Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met een klassieke botersaus
22
 
Hoofdgerechten vlees noch vis
Gnocchi groene asperges
Met geroosterde aubergine, pesto, zongedroogde tomaat en Parmezaan
21
Linzen curry
Geserveerd met jasmijn rijst, kokos, zoete aardappel en naanbrood
20
Salade geroosterde biet
Maaltijdsalade met geitenkaas, gepofte quinoa, geroosterde walnoot, kruidensla en yoghurt-crème
19
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groente en frisse salade