02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten van het land
Varkenshaas
Oversmolten met Kernhem kaas, omwikkeld met spek, geserveerd met een rode port-jus
22
Gegrilde bavette 300gr
Gemarineerd in BBQ rub, medium rare geserveerd met chimichurri
27
Ierse biefstuk
Gebakken biefstuk geserveerd met een saus van oesterzwammen
24
Parelhoen supreme
Gerserveerd met gebakken shiitake en een jus van Madeira
24
Hoofdgerechten uit de streek
Rib roast
Van het Veluws landvarken, geserveerd met morsterdjus
23
Gegrilde Hamburger (200gr)
Van het Ijsselvallei rund met bacon, oude kaas, sla, tomaat, smokey BBQ saus en friet
19
Hoofdgerechten uit de zee
Rode mulfilet
In kruidenolie geroosterd met gebakken polenta en een saus van paprika
23
Zeebaars
Op de huid gebakken en geserveerd met antiboise
24
 
Hoofdgerechten vlees noch vis
Ravioli
Gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met cherry tomaat, baby spinazie, Parmezaan en een saus van courgette
21
Shashuka
Mengsel van tomaat, ui, paprika, en feta, geserveerd met ei en harissa kruiden
20
Couscous maaltijdsalade
Geroosterde aubergine en courgette, baba ganoush, tomaat, feta, naanbrood en pijnboompitten
19
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groente en frisse salade