02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten van het land
Hazenpeper
Afgebonden met peperkoek, geserveerd met een stamppot van aardappelen en knolselderij
24
Ierse biefstuk
Gebakken in boter, geserveerd met een saus van oesterzwammen
24
Gegrilde wildzwijn haas
Geserveerd met gebakken bospaddenstoelen en truffeljus
22
Hertenbiefstuk
Geserveerd met een jus van morilles
25
Hoofdgerechten uit de streek
Maishoen
Gevuld met tuinkruiden farce, geserveerd met een jus van gefermenteerde knoflook
23
Gegrilde Hamburger (200gr)
Van het Ijsselvallei rund met bacon, oude kaas, sla, tomaat, smokey BBQ saus en friet
19
Hoofdgerechten uit de zee
Zalmfilet
Op de huid gebakken en geserveerd met limoen botersaus
23
Makreel filet omwikkeld met Seranoham
Saus van kappertje en peterselie
23
 
Hoofdgerechten vlees noch vis
Risotto van bospaddenstoelen
Opsmaak gebracht met truffel en parmezaan
20
Maaltijdsalade met geroosterde pompoen en jackfruit
Witlof, geroosterde pompoen pitten, fetakaas en walnoten
19
Biet Wellington
Palmkool, mousseline, bietenstroop, hazelnoot en zoetzure bietjes
19
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groente en frisse salade