02
02
03
03
04
04
05
05
09
09
12
12
SebastiaanBoersma-9193[1]
SebastiaanBoersma-9193[1]
14
14
19
19
SebastiaanBoersma-9180[1]
SebastiaanBoersma-9180[1]
27
27
28
28
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9171[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
SebastiaanBoersma-9070[1]
schommelbalk
schommelbalk
2
2
2
2
Vroolijke Frans10
Vroolijke Frans10
terras1
terras1
hooimijt5
hooimijt5
tent kleine frans
tent kleine frans
terras9
terras9

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees
Ierse biefstuk met oesterzwammen
In boter gebakken Ierse biefstuk, geserveerd met een saus van oesterzwammen
21,50
Oosterse eendenborst
Gebakken eendenborst met een oosterse jus en snijbonen uit eigen tuin
23,50
Gevulde kipsuprême
Suprême van kip gevuld met spinazie, boursin en zontomaatjes, daarbij pesto
19,50
Hoofdgerechten uit de streek
Ribroast van het Veluws landvarken
Gegrilde gepekelde ribroast van het Veluws landvarken met een honing-mosterdsaus
21,50
Zacht gegaard ijsselvallei-rund
Riblap van het ijsselvallei-rund langzaam gegaard in grimbergen dubbel met daarbij een knoflookpuree
22,50
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet met citroenrisotto
Gebakken zalmfilet met een citroenrisotto en beurre Blanc
22,50
Roodbaars met polenta
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met kruidige krokante polenta en een kruidenroomsaus
23,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Romige pasta met groene asperge
Brede lintpasta met groene asperge, courgette, bimi, pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
18,50
Groentequiche met groente uit eigen tuin
Quiche van wisselende groente uit eigen tuin met daarbij mozzarella, hazelnootjes en paprika-tapenade
18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, bijpassende groente en frisse salade