De Forest Jazz Band in de Vroolijkheid

Op zondag 1 mei is er een optreden van de vermaarde Forest Jazz Band in de Vroolijke Frans in Oeken/Broek. Het optreden is in het café-restaurant, is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur.
De Forest Jazz Band,de voortzetting van de vroegere legendarische Apeldoornse Eagle Town Jazz Band, speelde in zeer veel jazzclubs in binnen- en buitenland en op jazzfestivals o.a. in Apeldoorn, Breda, Bergen, Doetinchem, Arnhem en Utrecht,
De 7 mannen van de Forest Jazz Band spelen een stijl,die recht uit het hart komt en de muziek lijkt veel op de muziek van de Eddie Condonformaties. Denk maar aan Edmond Hall,Jack Teagarden,Wild Bill Davison,Bobby Hacket, Eddie Condon en Louis Armstrong. Deze stijl wordt in Nederland door weinig orkesten gespeeld,omdat deze muziek van de musici enorme feeling en een perfecte timing vraagt,maar het is een stijl,waar je niet bij stil kunt blijven zitten,een stijl,waar je enthousiast van wordt. Creatieve soli,collectieve improvisaties,gedegen arrangementen en spontaan gezongen nummers wisselen elkaar af!
Kortom:de Forest Jazz Band heeft een geheel eigen sound!
forest jazz band