zaterdag 23 maart - 19:30

Stijldansavond in de Vroolijke Frans

Op zaterdag 23 maart vindt er een gezellige stijldansavond plaats in Uitspanning de Vroolijke Frans.  Het trio de Ieseltrekkers zullen voor passende livemuziek zorgen waarop u kunt walsen en de tango, de cha cha cha of de rumba kunt dansen.  Zaal is geopend vanaf 19.30 uur, livemuziek van 20:00 uur. De entree voor deze avond is € 2,50. Voorverkoop bij de Vroolijke Frans en de Ieseltrekkers (06-51651924).

De Ieseltrekkers worden gevormd door accordeonist Gerrit Sangers, zijn dochter Andrea Arends op accordeon en slagwerker Jan van Gerrevink. Een kwart eeuw geleden begon Sangers met zijn maatje Frits Hulshof als muziekduo, Dit was zo’n succes, dat beiden er mee doorgingen. Veel optreden in zalen en bij feesten volgden. Zeven jaar geleden overleed Frits Hulshof en werd opgevolgd door Andrea, Na korte tijd speelde ze sterren van de hemel met haar vader en wat later ook met drummer Jan van Gerrevink. Kom op 23 maart genieten en maak een dansje op de tonen van dit illustere drietal

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.