zondag 6 september - 14:30

Broekse Kermis unplugged

De Broekse kermis op zondag 6 september met het traditionele vogelschieten en een zeskamp gaat helaas niet door wegens Corona. Als alternatief organiseert de Vroolijke Frans in Broek/Brummen een klein muziekfestival in de tuin met zanger/gitarist Han Lebbink en de band Lenny en the Tramps op het podium in de tuin. De traditionele kermis unplugged dus de bandjes ook. Dus lekker onderuit met een glaasje en een rustig muziekje….unplugged als het ware. De start van dit buitenevenement start om 14:30 uur en de toegang is gratis. Gezien de beperkte zitruimte ivm met Corona is reserveren wel gewenst.

Han Lebbink is een zeer ervaren muzikant met verdienstelijk sporen als zanger en gitarist in diverse bands. Op deze middag laat hij  u een zeer aangename mix horen van herkenbare ballads en popclassic. Zo komen o.a. J.J.Cale, The Eagles, Santana, The Police, De Dijk en Guus Meeuwis voorbij. Als afsluiter staat de jonge energieke band Lenny & theTtramps op het podium met een mooie mix van southern rock, rock & roll en blues met funk invloeden.

Bij slecht weer gaat het festival niet door. Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel even naar 0575-561719.