donderdag 3 november - 21:00

Covertijd Elvis Presley

Op donderdag 3 november staat de ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ avond in de Vroolijke Frans in Broek/Brummen helemaal in het teken van de muziek uit de jonge jaren van Elvis Presley. De entree is € 7,50 en de avond begint om 21.00 uur. Er is geen voorverkoop. Als je deze avond dineert, is de entree gratis.

Alhoewel Elvis Presley bekend staat als  de The King of Rock ’n Roll groeide de Amerikaanse muziekheld in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw uit tot de bekendste rockabillyperformer aller tijden en zorgde er voor dat die stroming die aansloeg bij een breed publiek. Die stijl zal op de covertijdavond centraal staan.  De gelegenheidsformatie van 3 november bestaat uit muzikanten die net zo jong zijn als de Elvis toen hij zijn muziekcarrière begon. De formatie voor deze avond bestaat uit: Olaf putker (zang/gitaar) Harm van Essen (gitaar) Nikolas Karolewitcs (bas) en Len Harmsen (drums).

 

Deze editie van Covertijd is de vervanger van de Aerosmith Covertijd die niet door kan gaan wegens fysiek ongemak bij een van de muzikanten.