cultuurprogramma komende weken


Uiteraard nemen wij onze verantwoordelijkheid in deze Corona-tijden ook op cultureel gebied. Het optreden van CheZReneZ & Friends zondag 15 maart a.s. kan gewoon doorgaan. Van de grotere concerten in ons cultuurprogramma hebben we moeten besluiten om de Blondie Covertijd op 2 april en de Marco Borsato Tribute op 9 april uit te stellen naar een nader te bepalen datum.
Toch blijven wij ook vroolijk doorgaan om u in in een prettige ambiance veilig te kunnen ontvangen. Ons restaurant is en blijft op de normale tijden geopend. We creëren zelfs iets meer ruimte tussen de tafeltjes om de minste risico’s te vermijden. In het cultuurprogramma gaan de zondagmiddag concerten gewoon door. Aanstaande zondag zal CheZReneZ & Friends vanaf 14.30 uur hun Amerikaamse Folk laten klinken op ons podium.

Rene Prop (Gitaar en zang)  speelt sinds medio 2013 onder de naam CheZReneZ. In verschillende formaties.  Op 15 maart verzorgt hij een optreden met Rene Paat  (Bas gitaar) Henk Bons  (Percussie) Han Lebbink (Gitaar & zang).  Zij hebben een uitgebreid repertoire van Amerikaanse Folk, Blues , Rock en Rock & Roll. Veel bekende nummers komen voorbij van o.a. de Eagles, JJ Cale, Eric Clapton, Creedence, Golden Earring én de Rolling Stones.  Kortom 60’s en 70’s op z’n best.
U bent van harte welkom!!!!